Bence 30 kiloyu 1 yila yayabilirsin, 6 ay 30 kilo vermek için kısa bir süre. Yani verirsin ama ne kadar hizli verirsen o kadar da hızlı geri alma ihtimalin var maalesef. Kilo vermek kadar da koruyabilmek çok önemli. Geçen sene abur cuburu keserek ve aksam yemeğinden sonra bir şey yemeyerek 15 kilo verdim, bir de sürekli okula gidip geldiğim için hareketli bir yaşam tarzım vardı, haftada 3 kere falan 1 saat leslie yapıyordum onun dışında ekstra bir spor da yapmadım. Bu arada Ben çok fazla abur cubur tüketiyordum ve gece de yemek yeme alışkanlığım vardı, onları bıraktım. Aşırı karbonhidrat tuketmemeye calistim. Arkadaşlarımla falan da bir yere gittiğimde aldığım şeyi bir arkadaşımla falan bölüşüyordum mesela, böylece nefsim de köreliyordu. Öbür türlü yiyemeyince ve kendini aç bırakınca insanin daha çok yiyesi geliyor, mutsuz oluyorsun. Lütfen kendini aç bırakmaya çalışma. Vücudunun kalori açığını hesaplayıp ona uygun bir şekilde porsiyonlarini tüketebilirsin. Genelde ev yemeği yesen iyi olur, işlenmiş gıdalardan abur cuburlardan uzak dur. En büyük düşmanlarımız onlar. Umarım kendini aç bırakmazsın ve dengeli düzenli bir şekilde beslenirsin..önemli olan hızlıca kilo vermek değil yaşam şeklimizi değiştirmek. Başarılar
🩷