Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Bilgi Köşesi "Kıyametin Sesi" Duyulan Kuyu

JeyKey

Rookie Idol
Katılım
16 Mar 2024
Mesajlar
319
Tepki
658
Puan
16
Herkese merhaba🤗
Bugün ukraynalı bir öğretmenimden öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istedim.Baya ilgiçekici ve korkutucu bir şey bu yüzden evde yalnız olanlar izlemesin.
“Kıyametin Sesi” Kuzbass'ta(Rusya) kaydedildi.
Bunun ilk kez Sovyet yıllarında Kola yarımadası'nda (kolskaya sverhglubokaya) sondajcıların bir dünya rekoru kırdığı ve gezegendeki en derin kuyuyu açtığı zaman kaydedildiğine inanılıyor - Dünya'nın 12 km (262 metre) derinliğine indiler. Ve orada diğer şeylerin yanı sıra sıcaklık değişimleri ve yer kabuğunun bileşimi üzerine araştırma yaparken mikrofonu açtılar. Ve süper derinlikte yapılan kayıt herkesi şok etti. Mikrofondan o kadar korkunç ve tüyler ürpertici çığlıklar ve inlemeler geldi ki, bunlara hemen “Cehennemin sesleri” adı verildi.Çoğu insan bu bilgiye inanırken bir takım bilim adamları yer kabuğunun tektonik hareketi yüzünden bu seslerin çıktığını belirtiyor.Ama yine de bu dünya için bir soru işareti olarak kalmakta..
Kuyudan gelen ses kayıtları:
DİKKAT!:
Yine belirtiyorum evde yalnız olanlar izlemesin çünkü çok korkutucu sesler.
 

Taegucci

Trainee
Katılım
17 Mar 2024
Mesajlar
31
Tepki
66
Puan
8
Millete gece gece kalp krizi geçirticeksin jeongguk KDKDNDNDN
 
Benzer konular Forum Tarih
Eren yeager Müzik Sohbet 1 732

Benzer konular

Üst