Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Kokobop Challenge 🌱

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
eveeet bugün tüm sektörün challenge yapmasına vesile olan o büyük olayı konusalım
18 temmuz 2017'de exo kokobop'la cb yapıyo sarkı baya bir ses getiriyo ama ortada henüz bu challenge mevsuzu falan yok tabi
kokobop'ın üzerinden neredeyse 20 gün gectikten sonra her yerde fanların hatta fan olmayan kesimin bile böylesine eğlendiği challenge videoları paylasılmaya baslanıyo hatta o kadar ileri gidiyo ki bazı ülkelerin aksam haberlerinde bu challengedan bahsediliyo cjslxjsod ordaki haber spikerleri de kokobop challenge'a katılıyo hatta fjslcjdkd
bu challenge'a da en son exo katılıyo maalesef

tabii bu challenge olayı kokobop'la sınırlı kalmıyo sm bu challenge'ın etkili olduğunu fark ederek diğer grupları icin de challenge baslatıyo sanırım red velvet power up'la yapıyo bunu emin değilim neysee eylül ayında power challenge'la da exo bunun devamlılığını sağlamıs oluyo
hatta power challenge'a diğer sm grupları katılıyo smrookies de dahil

evett böylece o günden beri yavas yavas tüm gruplar sarkılarının tanıtımı icin challengelar yapmaya baslıyo 🤭 su an coğu kisi bundan cok sikayet etse de bu durum bir yandan bazı grupların cıkıs kapısı olabiliyo o yüzden ben cok yadırgamıyorum onları

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
Kokobop denince aklıma kokobop çalmaya başlayınca
"Bıktım bu şarkıdan" diye bağırıp hemen ardından tezahürat yapan fan geliyor.
Hepimiz o moddaydik o dönem 🤣
Çok çok özlem 😭
ay o cok ikonik bir an her izlediğimde sesli gülüyorum ckslxkslx

Negativist

Trainee
Tepki
86
NCT ilichil göremeyince eksik kalmasın dedim 😅

Power Challengeları gördüğümde çok sevinmiştim nedense o zamanlar 😊

Power sonrası yani 2018 yazında Red Velvet Power Up çıkınca SM Town konserinde Seulgi tüm gruplara bunun dansını öğretiyordu, birlikte challenge çekmiş oldular.
Challenge serüvenleri böyle başladı işte.

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
NCT ilichil göremeyince eksik kalmasın dedim 😅

Power Challengeları gördüğümde çok sevinmiştim nedense o zamanlar 😊

Power sonrası yani 2018 yazında Red Velvet Power Up çıkınca SM Town konserinde Seulgi tüm gruplara bunun dansını öğretiyordu, birlikte challenge çekmiş oldular.
Challenge serüvenleri böyle başladı işte.

aa power up 2018'de mi cıkmıstı nedense aklımda 2017 diye kalmıs o yüzden bu challengeı da kokobop'dan sonra geldi sanıyodum cjskxjskd

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
exonun sektörde olup sektörü bilmemesi beni bitiriyor özellikle kyungsoo
adamın bir tane ending fairy si yok cream soda performanslarında kxpspcşwşfşeğ challenge desen daha yeni yeni, ilk relay dance i 2023 de aldık 💀 Encore de şükür eskiler var ne diyim
bu exo
bu exo niye böyle

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
2017 yazı o kadar güzeldi ki... O dönem twitter'da olanlar bilir sabaha kadar eğlenirdik. Türk exollerin en aktif olduğu, fanficlerin havada uçtuğu ve fanwarların tavan yaptığı bir yazdı (eşküşmi sağ olsun)🤭
2017 her acıdan efsaneydi yaa exo dısında exollerin de peak yaptığı bir dönemdi cidden o zamanki ficfestler süperdi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

2017 her acıdan efsaneydi yaa exo dısında exollerin de peak yaptığı bir dönemdi cidden o zamanki ficfestler süperdi
eskus su an napıyo acaba fkskxkdlf en son skz fanı oldu diye söylentiler vardı ama gercek mi bu bilmiyorum

liloş

Trainee
Tepki
162

eskus su an napıyo acaba fkskxkdlf en son skz fanı oldu diye söylentiler vardı ama gercek mi bu

kesin twitter'da gizli gizli takılıyordur aman bizden uzak olsun da ne yaparsa yapsın çok sinir oluyordum o kıza sjdhjshdjsj

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517

kesin twitter'da gizli gizli takılıyordur aman bizden uzak olsun da ne yaparsa yapsın çok sinir oluyordum o kıza sjdhjshdjsj
o bizi bırakır mı yaa önceden de exolmis zaten aramızda hep bir bağ olucak fjslxkzxlx

Ü

Üye silindi 187

Ya ben hiçbir şey anlamadım bu yıldan 2017de exol oldum tam ko ko bop ile bu yüzden bu olayları çok iyi hatırlıyorum meğersem exonun en aktif döneminde fan olmuşum.Aynı yıl power-ko ko bop-universe vay be diyorum.Ben şimdi bu yıl exo'ya ne olucak onu da anlamadım konser olmayacak mı? sm takviminde bir tek d.o için solo var chanyeol solo yapacaktı ondan da ses yok.EXO*CBX aktif olsa bari.

liloş

Trainee
Tepki
162
Ya ben hiçbir şey anlamadım bu yıldan 2017de exol oldum tam ko ko bop ile bu yüzden bu olayları çok iyi hatırlıyorum meğersem exonun en aktif döneminde fan olmuşum.Aynı yıl power-ko ko bop-universe vay be diyorum.Ben şimdi bu yıl exo'ya ne olucak onu da anlamadım konser olmayacak mı? sm takviminde bir tek d.o için solo var chanyeol solo yapacaktı ondan da ses yok.EXO*CBX aktif olsa bari.
sanki baekhyun'un konserle alakalı belirsiz bir cevap verdiğini hatırlıyorum

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
üyeler jongin olmadığı icin konser olamayabilir demisti bu yıl sadece jongdaenin japon debutu + konser turu ve ksoonun solo albümü gelicek diğerlerinden de henüz net bir cevap alamadık
smin ilk yarıda yayınladığı takvimde baek dünya turu da vardı ama baek hic bahsetmedi bu konudan belki dava yüzünden ertelemistir
cyeol bu sene basında yurtdısına cıktı anittayla isbirliği gelicek diye tahmin yürüttük hatta ama ondan sonra da hic bahsetmedi solosundan hatta henüz ne zaman geleceğini bilmediğini söyledi yanii su sıralar cok karısık bir durumdalar bence