Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Kore'yi Sarsan Eski Eskrimci Nam Hyunhee Ve Jeon Cheongjo Olayına Gelin Birlikte Bakalım...

chewy

Fanbase Starter
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
419
Tepki
2,219
Puan
59
Geçenlerde eski eskrimci Nam Hyunee ikinci kez evleneceğini duyurdu.

Olimpiyat eskrimcisi Nam Hyunhee (45) , bu yılın ağustos ayında ulusal bisikletçi olan 12 yıllık kocası Gong Hyo-suk'tan boşandı (ve kocasının aldattığını iddia etti) ve üçüncü olarak ilan ettiği Jeon Cheong-jo (27) -bir ailenin holding sahibi oğlu- ile evleneceğini duyurdu.

Jeon Cheongjo, Nam Hyunee ile yaptığı bir röportajda Amerika'da doğup büyüdüğünü ve yaralanıncaya (diz kıkırdağı kapağı yırtılmış) ve emekli olana kadar binicilik sporcusu olarak eğitim aldığını açıkladı.
Küresel bir bilgi teknolojisi (BT) şirketinin eski yöneticisiydi ve şu anda Güney Kore'de çocuklara yönelik performans psikolojisi ve görgü kuralları eğitimi veriyor.
NH, JC ile ilk kez iş faaliyetleri sırasında kendisine işle ilgili bir proje teklif ettiği sırada tanıştığını ve teklifi kabul ettikten sonra bağlantıya geçtiklerini söyledi.

Bu röportajın ardından JC'nin kimliği ve geçmişine dair çeşitli söylentiler ortaya çıktı.
Haber kaynakları, JC'nin yasal olarak evlilik kisvesi altında dolandırıcılık da dahil olmak üzere birçok kez dolandırıcılıktan hüküm giymiş bir kadın olduğunu ve kendisinin söylediği gibi ABD'de değil Incheon, Güney Kore'de doğduğunu bildirdi.

Daha bugün polis, JC'yi taciz suçlamasıyla NH'nin annesinin evinin önünde gözaltına aldı.
Polis soruşturmasına göre NH, aralarındaki iletişimin koptuğunu ve sabıka kayıtlarını öğrendikten sonra ondan ayrılacağını söyledi, bu yüzden JC (NH orada kaldığı için) sabah saat 1:09'da NH'nin annesinin evine gitti. Kapı zilini çaldı ve defalarca kapıyı vurarak "Ben bir tanıdığım. İçeri gireyim" dedi.

NH'nin ailesi polisi aradı ve JC'yi 20'li yaşlarında bir kadın olarak tanımlayan JC'yi hemen orada tutuklandı.

Saatler sonra JC, kaçma veya delilleri yok etme riski taşımadığı gerekçesiyle serbest bırakıldı ve polis onu yeniden sorguya çekmeyi planlıyor.

JC'ye, NH'nin 100 metrelik yarıçapına girmesini ve onu aramasını veya mesaj atmasını yasaklayan bir acil durum kısıtlaması getirildi.

Nam Hyeon-hee, Jeon Cheong-jo'nun bir kadın olduğunu biliyordu ama onun cinsiyet değiştirdiğini düşündü ve ona aşık oldu. Ayrıca JC, bir kadın olmasına rağmen NH'yi "Sen çocuğuma hamilesin." diye kandırıldığı öğrenildi. NH'nin JC'den aldığı hamilelikte testlerinde + işaretini görünce inanan NH, kardeşinin verdiği hamilelikte testinde - işaretini gördü.

Bugün transeksüel bir Youtuber JC'nin onunla iletişime geçip nasıl kadınlarla ilişkiye girildiğini sorduğunu söyledi. Ayrıca JC, Youtuber fenomenini de dolandırmaya çalıştı ancak Youtuber ona yüz vermeyince bir daha iletişime geçmediğini söyledi.

NH'nin söylediğine göre temmuz ayında, Nam Hyeon-hee Eskrim Akademisi'ne mensup 20'li yaşlarındaki bir antrenörün bir öğrenciye bir yılı aşkın süredir cinsel saldırıda bulunduğu gerçeği kamuoyunun bilgisine ulaştığında, 20'li yaşlarındaki bir antrenörün intihar ettiği bir olay meydana geldi. Bunun üzerine NH, Akademi tarafından olayları örtbas etmek için evlendiğini söyledi.

image.png
QhoPOg.jpg
( Nam Hyunhee ve Jeon Cheong-jo)

-

Bir hafta içinde NH ile JC'nin yüzünü görmekten midem bulandı sanırım... Her yerde bunların yüzünü gördüm bu yüzden merak edenleriniz olursa diye tüm bilgilerle birlikte bir gönderi paylaşmak istedim

JC ayrıca 10 kişiyi daha dolandırmış ve 10 milyar won dan fazla parasının olduğu söyleniyor bankada
 
Konu Sahibi
chewy

chewy

Fanbase Starter
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
419
Tepki
2,219
Puan
59
Bu ne ? SJSJSJSJSJ
Filmi çıksa böyle saçmalık mı olur diyip inanmayız.
Daha da garip ki JC geçen sene intihar etmiş, cenazesini kaldırmışlar. Tanıdıkları borçlulara öyle söylemiş herkes inanmış bu sene de birden holding sahibinin gayri meşru çocuğu olarak medyada görünmüş. Ailem beni saklamak için intihar gibi gösterdiler demiş 😃
 

Arven

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
910
Tepki
2,415
Puan
148
Daha da garip ki JC geçen sene intihar etmiş, cenazesini kaldırmışlar. Tanıdıkları borçlulara öyle söylemiş herkes inanmış bu sene de birden holding sahibinin gayri meşru çocuğu olarak medyada görünmüş. Ailem beni saklamak için intihar gibi gösterdiler demiş 😃
Kadına ya da adama bak be tek başına organize suç örgütü olmuş
 
Üst