Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Koşun Gelin X Etkinliği Part 2

Ü

Üye silindi 189

merakla beklenen x etkinliginin part 2's8ne hos geldiniz 👏👏👏

peki nedir bu x etkinligi?

simdi benim elimde sizin kim oldugunu bilmediginiz bir x kisisi var. bu x kisisinin kim oldugu asla aciklanmayacak bir sir. simdi siz bu basligin altina yorum atacaksiniz ve x'im bana dmden sizin hakkinizdaki elestirilerini yazacak ben de burada size o elestirileri yorum olarak yazacagim.

yani "begenin isim vermeden elestireyim" etkinligi gibi ama bu sefer hangi elestirilerin size ait oldugunu bilip kimin elestirdigini bilmeyeceksiniz.

bu arada x'im yorum atan herkese elestiri yapmak zorunda degil bu yuzden sizi elestirmeyebilir bunu da not olarak duseyim.

14 kisilik bi sinirimiz var. x'im istedigi 15 kisiyi elestirecek sadece o yuzden cabuk olun gelin buraya.

bu arada x'im dunyanin en seker kisisi o yuzden hic korkmayin eminim ki hakkinizda yapacagi elestiriler en az kendisi kadar tatli olacak

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

okuyanlar da yorum atabilir mi lutfen 😡 iki etkinlik yapiyoruz ayol eglenelim biraz jxvzjxbzjbxjx

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Yetişmişimdir umarım, hadi X dinliyoruz.
Evrenin en iyi prensesi misin? Bence öylesin. En komik üye rozetini de hak ediyorsun gerçekten. Yorumlarına bazen çok gülüyorum cgasjgkvsgk yönetici olarak da iyi iş çıkarmaya çalışıyorsun ki başarıyorsun da. Kendin gibi tatlı bir hayatın olsun

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 123

Yorumlarına, yazım tarzına bayılıyorum. Ayrıca feminist olman da gönlümü sana daha çok kaptırmamı sağladı. Çok kibarsın, umarım hep mutlu olursun hayatta. Seviyorum seni 💙
Merhabalar öncelikle. Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Beni gerçekten çok mutlu ettin. Kimsin, kimlerdensin konsept gereği bilmiyorum ve büyük ihtimalle de asla bilemeyeceğim lakin hayat seni hiç yormasın. Güçlü rüzgarlar estirip o güzel yüzünü aşındırmasın. Yağmurlar da yağmasın mümkünse. Güneşler açabilir tabii ona izin veriyorum. Bir gün, ihtiyacın olursa ya da sadece istersen bana özelden yazabilirsin. Dilediğin tonda konuşuruz. Bunları yazanın sen olduğunu vesaire söylemek zorunda değilsin. Sadece buradan bağımsız bir şekilde yazmak istersen diye sarf ediyorum bu cümleleri. Kumsalına atılmış çer çöpten bıkıp, temiz bir başlangıç yapmak istersen dalgalarım daima senin için burada. Kendine çok iyi bak, esenlikle kal. Sevgi ve mutluluk daima seninle olsun, 💙🌊.