Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Kpop 2020 Yorumlama

2020 de çıkan şarkılarından en begendiginiz

• Dynamite-bts

• Hylt-bp

• Icsm-twice

• Omg-gidle

• Dun dun -everglow

• Wannabe-itzy

• Black mamba-aespa

• Gods menu-skz

• Kick it-nct

• Maria-hwasa

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

minasyy

Trainee
Tepki
312
Canım sıkıldı o yuzden konuşmak amaçlı böyle bir anket açıyım dedim eger güzel sohbet olursa diğer yıllara göre de baslik acarim(benim o yıl en çok aklımda kalan sarkilari koydum belki daha popülerleri vardir
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Benim en sevdiğim şarkı maria anlami klibi vs çok seviyorum
ikiye omg ve icsm koyarim ikiside gruplarin en iyi şarkıları bence
Hylt ve dynamite güzel şarkılar ama gruplarin daha iyi şarkıları olduğunu düşünüyorum
Dun dun fena değil ama mia solo gibi olduğu için pek ısınamıyorum
Kick it de nctnin en iyi sarkilarindan ama diğerlerine gore eh işte
Gods menu ve wannabe ilk çıktıkları zaman çok sardi ama hemende baydi beni
Black mamba da güzel bir debut sarkisi ama bilmiyorum

Son düzenleme:

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Canım sıkıldı o yuzden konuşmak amaçlı böyle bir anket açıyım dedim eger güzel sohbet olursa diğer yıllara göre de baslik acarim(benim o yıl en çok aklımda kalan sarkilari koydum belki daha popülerleri vardir

Benim en sevdiğim şarkı maria anlami klibi vs çok seviyorum
ikiye omg ve icsm koyarim ikiside gruplarin en iyi şarkıları bence
Hylt ve dynamite güzel şarkılar ama gruplarin daha iyi şarkıları olduğunu düşünüyorum
Dun dun fena değil ama mia solo gibi olduğu için pek ısınamıyorum
Kick it de nctnin en iyi sarkilarindan ama diğerlerine gore eh işte
Gods menu ve wannabe ilk çıktıkları zaman çok sardi ama hemende baydi beni
Black mamba da güzel bir debut sarkisi ama bilmiyorum
Sherlock profil fotografina bir yukseldik temizinden...ben de hannibal mı yapsam diye dusundum

Bence wannabe dansı asiri iyi vokalde bir iki yer rahatsız ediyor ama cok catchy

eirene

Rookie Idol
Tepki
370
Oh My God kesinlikle
İlk çıktığı aydan bugüne hala dinliyorum
Müzik videosu da benim için ayrı

Burada yok ama olsaydı Monster da diyebilirdim

Konu Sahibi
minasyy

minasyy

Trainee
Tepki
312
Sherlock profil fotografina bir yukseldik temizinden...ben de hannibal mı yapsam diye dusundum

Bence wannabe dansı asiri iyi vokalde bir iki yer rahatsız ediyor ama cok catchy
Yukseklmeyen var mı??

Oh My God kesinlikle
İlk çıktığı aydan bugüne hala dinliyorum
Müzik videosu da benim için ayrı

Burada yok ama olsaydı Monster da diyebilirdim
Maria ya da bm yerine monster koysaydim daha iyi olurdu sanki ya 😶

Konu Sahibi
minasyy

minasyy

Trainee
Tepki
312
black mamba ve enhypen debut albümü 2020 highlighhtim🫠🧡🧡🧡 lovesick girls, pretty savage, monster falan 2020 baya iyimis he
Genelde 2015-2019 zirve olarak görülüyor ama bence 2020 baya baya iyi

Hylt yerine lovesick girls olsa daha çok sevinirdim 😭 ama bence bp'in en büyük hiti hylt.Hylt sonrası fandomları çok büyümüştü bence.
Bence the albumdeki sarkilarin cogu hyltden iyi ama hylt nakarati falan aşırı sariyor

fosforlucevriye

Rookie Idol
Tepki
1,154
Icsm twice'tan merakla beklediğim son geri dönüştü ve çok beğenmiştim
Omg her yönüyle çok özgün bir şarkıydı bence, hala playlistimde çalarsa asla atlamam dediğim şarkılardan
Kick it de aynı şekilde nct'nin merakla beklediğim son dönüşü olmuştu, kick itten sonra sadece make a wish beni aynı derecede heyecanlandırdı, sonrasında da beğendiğim şarkılar çıkardılar ama asıl ctzen hissettiğim son iki şarkı bunlardı, sonra takip etmeyi bıraktım
Dynamite maalesef bana hiç hitap etmedi, 2019'a kadar BTS çok dinlerdim ama maalesef tam BTS dinlemekten uzaklaştığım zaman dynamite çıktı ve bana hiç hitap etmediği için sonrasında BTS'in işlerini de takip etmedim, karşıma çıkarsa ve canım isterse baktım. Black Swan'i ayrı tutuyorum, onu oldukça beğenmiştim hâlâ da arada dinlerim. Ayrı olarak da Suga ve J-hope'un bireysel işlerini beğendiğim için onlar şarkı çıkarırsa bakıyorum
Wannabe itzy'nin itzy olduğu şarkılardan, o zamanları özlüyorum, her işlerini her sahnelerini merakla beklerdim, keşke yine öyle ikonik şarkı ve koreografiler verse şirket
Black mamba zaten devrim niteliğindeydi, çıktığı zamanlar her yerde konuşuluyordu. Sm ent'i de tam o zamanlar takip etmeyi bıraktığım için ben yanlış yorumluyor olabilirim ama sanki black mamba ve next leveldan sonra aespa bir ortadan kayboldu, yani karşıma çıkmaz oldular. Dediğim gibi ben eskisi gibi takip etmediği için de olabilir.
Hylt ben oldukça beğenmiştim, zaten blackpinkten beğenmediğim şarkı yok, çok fazla şarkıları da yok ama ben seviyorum, şarkıların birbirlerine benzer olmaları benim için sorun değil, fandomda değilim normal dinleyicileriyim.

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
OMG ve Uh Oh Gidle'ın en kaliteli iki şarkısı