adonisanka
Trainee
- Tepki
- 52
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlBenim ive ın soty konuşmasında agladiklari zaman le sserafimin de aglamasiydı le sserafimi gerçekten samimi bulduğum anlardan bir kaçı )Merhabalar))
Benim aklıma gelince veya gördüğümde beni hep iyi hissettiren anı bırakıyorum. Sizin de varsa lütfen paylaşın iyi hissetmek güzel)))
Baekhyunun konfeti yakalamaya çalışan hayranı görüp, Jakarta konserinde hayranlarını resmen konfeti yağmuruna tutması >>>
Ekli dosyayı görüntüle 29384 Ekli dosyayı görüntüle 29385
Ekli dosyayı görüntüle 29382
İki grup hakkında da fikrim yok ama araştırıp bakıcağımBenim ive ın soty konuşmasında agladiklari zaman le sserafimin de aglamasiydı le sserafimi gerçekten samimi bulduğum anlardan bir kaçı )
Nedennn((Exo demezsek sevinirim birisi çok üzülüyor da
Hepsi ayrı ikonik )))D.o.'nun askerden gelip vlive açtığı zaman. Yayın açmasını hiç beklemiyordum. Çok sevinmiştim.
Donghae'nin musicbank İstanbul konserinde Türk bayrağını öpmesi.
Sehun'un d.o.'nun film promosyonlarından birinde d.o.'nun eline çiçek tutuşturup kaçması. Her izlediğimde hem gülüyorum hem böyle güzel bir kardeş olması aşşırı hoşuma gidiyor. Yine sehun'un cbx imza gününe hayran gibi katılması.
Minho'nun müzik şovda mc olduğu zaman kyuhyun'un at gwanghamun şarkısının 1.olması. kyuhyun programda olmadığı için encoru minho'nun yapması ve kyu'nun şarkısını söylemesi (çok iyi olaydı yaa)
Rm in bağırması gözümün önüne geldi))))Rm'in tezahürat yaparken kameraya yakalanması ve bunu görüb korkması fkkfjfjbf
Bir de ödül töreninde konfeti patladığında herkes korkarken v'nin kendi dünyasında olması
Ya bts in tüm anıları aşırı ikonik olduğu için tüm bts anları
Bi düşün gel illaha aklına gelir)))Uyuyunca bile gözümün önündən gitmeyen anları şu an unutmuş olmam şaka gibi 🫠
Neyse hatırlayınca gelirim ben kfnfnf
Bts anlarının hepsi demek istiyorumBi düşün gel illaha aklına gelir)))
Ben bu olay hakkında hiçbir şey bilmiyor olabilirim /// yazdım çıkmadı da bir şeyTXT konserinde Yuna'nın olduğu perde açıldığında tepkisi sjjs
Ahahahha kahkaha attım )))Benim aklıma d.o ya konserde aegyo isteyen hayranlarına kapayın çenenizi yoksa sizi öldürürüm demesi geliyo jjskakdkjc