Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Kpop Dedikodu

betul

Fanbase Starter
Tepki
2,508
Bildiğiniz dedikoduları paylaşın . Ben bu haberdeki isimleri merak ediyorum.

Bir aralar Seohyun & Yonghwa aynı apartmanda yaşıyormuş diye haberler vardı.Hiç sevgili olmuşlar mıdır bilmek istiyorum.

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
şimdi derdim de başım burda belaya girer
bildiğim birkaç bilgi var ama artık burda paylaşmamaya karar verdim ösdişlc.ölşsc
Merakla bekliyoruz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

şimdi derdim de başım burda belaya girer
bildiğim birkaç bilgi var ama artık burda paylaşmamaya karar verdim ösdişlc.ölşsc

Yani boyle ilk banlanan bile olabilirsin

Ü

Üye silindi 244

Merakla bekliyoruz

Yani boyle ilk banlanan bile olabilirsin
valla banlanırım yine gelir millet arkamdan düşüncelerini belirtir şcöşsdc yok almayayım
bildiklerim burada kaos çıkartır idollerden daha çok linç yerim burada
bildiklerim bana kalsın şcösşlcöl

• Alev
Reactions: ask
Konu Sahibi
betul

betul

Fanbase Starter
Tepki
2,508
Park Bo Young - Winner üyesi Seunghoon sevgiliymiş diye dedikodular vardı önceden

• Alev
Reactions: ask
Ü

Üye silindi 244

Oha o ikisi ne alaka
isim vermeyeceğim ama lee joon'un dediği gibi sektör hayvanlar alemi baya baya hayvanlar alemi bir idol bir grubun üyelerinin yarısıyla çıkmıştı ki çıktığı üyeler bunu farkındaydı. iğrenç bir kişilikleri olsa bile görünüşleri iyi ve eğer popülerlikleri fazla ise her şey olabiliyor. lisedeki saçma sapan ilişkiler gibi, olgun olanları da var elbette. neyse benden bu kadar

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
isim vermeyeceğim ama lee joon'un dediği gibi sektör hayvanlar alemi baya baya hayvanlar alemi bir idol bir grubun üyelerinin yarısıyla çıkmıştı ki çıktığı üyeler bunu farkındaydı. iğrenç bir kişilikleri olsa bile görünüşleri iyi ve eğer popülerlikleri fazla ise her şey olabiliyor. lisedeki saçma sapan ilişkiler gibi, olgun olanları da var elbette. neyse benden bu kadar
Kız yapma niye banlanacaksın. Kore’de olan olaylardan dolayı banlanma falan olmaz. Kimsede tartışma açmasın. Ekran önünde 1 saat izlediği idoller için. Yaz gitsin

Konu Sahibi
betul

betul

Fanbase Starter
Tepki
2,508
Çok merak ettim. İsim vermeden ipucu versen 👉👈

Konu Sahibi
betul

betul

Fanbase Starter
Tepki
2,508
Oha o ikisi ne alaka

Böyle 1-2 haberde görmüştüm

o merdivenlerde kaç çift oldu sayamam slcslcm ama benim bildiğim çift o zaman orta popülerlikte olan şimdi daha nugu olan erkek idol ve fiziği koreli diğer idollerin yanında taş gibi olan bi kız idol
AOA,After School,Sistar gruplarında fizik olarak çok iyi idoller var...