Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Kpop Idolleri Cringefest

Ü

Üye silindi 189

idollerin soyledigi/yaptigi en cringe seyler neydi? ben basliyorum

bangchanin cogunlugu 11-17 yaslarinda olan fanlarina siz benim kucuk kizlarimsaniz bu beni siuzin babaciginiz mi uapiyor dedigi yayin ☠️☠️☠️ aynen sirket zorladogi icin fanlarina sevgili gibi davraniyor nxbxnxjxjjx ne yaptiginin baya farkinda (bangchan da severim guzel bi lider gobi ama bunu unutamiyorum 😭😭😭)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

yunanin bilerek sandalyeden dusmesi, bless mi ve love dive soyledigi yayin 😭😭😭 cok tatli kiz aslinda niye boyle yapiyorsun bi tanem

Ekli dosyalar

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    109.3 KB · Görüntüleme: 44
  • maxresdefault (1).jpg
    maxresdefault (1).jpg
    37.5 KB · Görüntüleme: 46
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

btsin en sevdikleri avengerları söyledikleri bir video var bir gün abim görmüş bana gösterdi jin'in spiderman taklidinden sonra o kadar cringe olmadım sanırım başka bir kpop içeriği yüzünden
kiz ben de jin videosunu koydun sandim izliyorum jzbznxnxnnxnx iyi stream taktigi helal valla

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
idollerin soyledigi/yaptigi en cringe seyler neydi? ben basliyorum

bangchanin cogunlugu 11-17 yaslarinda olan fanlarina siz benim kucuk kizlarimsaniz bu beni siuzin babaciginiz mi uapiyor dedigi yayin ☠️☠️☠️ aynen sirket zorladogi icin fanlarina sevgili gibi davraniyor nxbxnxjxjjx ne yaptiginin baya farkinda (bangchan da severim guzel bi lider gobi ama bunu unutamiyorum 😭😭😭)

yunanin bilerek sandalyeden dusmesi, bless mi ve love dive soyledigi yayin 😭😭😭 cok tatli kiz aslinda niye boyle yapiyorsun bi tanem
Lisanin im not like girly girly vs bir seyler dedigi bir video vardi...adam bile cringe olmustu

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Lisanin im not like girly girly vs bir seyler dedigi bir video vardi...adam bile cringe olmustu
dur kiz ben de hatirliyorum o videoyu. simdi allah var lisa biraz tomboy bi kiz ozellikle kendi grunu ve kpop sektoruyle karsilastirildiginda buyuk ihtimal tomboy tarzi seviyorum falan demek istedi ama beceremedi. ingilizcesi de cok iyi degil zaten. kelimeleri secis tarzi falan biraz cringe olmasina sebep olmus 😭😭😭

VAJXBJZVSKXBJXVZKXBJX KAPINI BACANI KILITLE OYLE YAT

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Yorum yok jskskkskskj lisayi aşırı severim ama burda komik kskskskke
uhuhuhuhu cidden hayvan gibi cringe ama kedi severken ben de evrim geciriyorum mal mal seyler yapiyorum. kusura bakmayin hayvan severken insanliktan cikmak bazi insanlarin dogasinda var 😭😭😭😭

Ben yine bunu atıyorum. Bunu geçecek bir şey yok daha.

kizzzz cringefest diye konu acmisim anca simdi birinin aklina jup atmak geliyor olamazzzz bu afam kpopin en cringe adami ☠️☠️☠️