Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Dedikodu Kpop Idollerini Isimsiz Eleştirin

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Eleştirmek istediğiniz ama sitede hayranlarını kırkmaktan korktuğunuz için yapamadığını idoller varsa burda isim vermeden içinizi dökün diye bir başlık açmak istedim ilk ben başlamak istedim
-tamam en farklı sensin diğer idoller gibi değilsin herkesin yaptığını sen daha farklı yapıyorsun sırf hayranlar the other' idol vs my idol videoları çeksinler diye hayranlarının ve onların girdiği triplerden bıktım
-sen benim için bir hayal kırıklığısın neden o insanlarla arkadaşlık etmek zorundaydın asla yapmaz diye o kadar savundum yüzümü kara çıkardın
-genel olarak Kpop ta var ama kadın idollere artık dünya dışı bir varlıkmış gibi davranmayı bırak yani tmm en gay sensin
-vokal eksikliği konusunda düzenli olarak eleştirilen kız grupları kadar kötüler ama sırf erkek grubu oldukları için gereksiz kayrılıyor gibiler
-bu grup dans ve performans odaklı bir neslin önünü açanların başında geliyor o yüzden gıcığım biraz

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Eleştirmek istediğiniz ama sitede hayranlarını kırkmaktan korktuğunuz için yapamadığını idoller varsa burda isim vermeden içinizi dökün diye bir başlık açmak istedim ilk ben başlamak istedim
-tamam en farklı sensin diğer idoller gibi değilsin herkesin yaptığını sen daha farklı yapıyorsun sırf hayranlar the other' idol vs my idol videoları çeksinler diye hayranlarının ve onların girdiği triplerden bıktım
-sen benim için bir hayal kırıklığısın neden o insanlarla arkadaşlık etmek zorundaydın asla yapmaz diye o kadar savundum yüzümü kara çıkardın
-genel olarak Kpop ta var ama kadın idollere artık dünya dışı bir varlıkmış gibi davranmayı bırak yani tmm en gay sensin
-vokal eksikliği konusunda düzenli olarak eleştirilen kız grupları kadar kötüler ama sırf erkek grubu oldukları için gereksiz kayrılıyor gibiler
-bu grup dans ve performans odaklı bir neslin önünü açanların başında geliyor o yüzden gıcığım biraz
1 hwasa

52Hertz

2025'e kadar depresyonda
Trainee
Tepki
953
Bu kişinin yargılanmasını istiyorum onun yüzünden artık uyuyamıyorum....
Kore emniyetini göreve davet ediyorum 😂
lovebombing sonrası ghosting'e uğradık resmen:cry:
Aldatıldık bacım 🤧 hemde kıçı kırık bir tiktok uygulamasına 😂
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Grup arkadaşına ters bakışlar atıp hareketlerinden rahatsız oluyormuş gibi yaparak, o kişinin linç yemesine ve üstüne de psikolojik tedavi almasına neden olduğun günden beri senden hiç hoşlanmıyorum. Yalancının, ikiyüzlünün tekisin.
Oha bu kim 😱

Konu Sahibi
Eren yeager

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Grup arkadaşına ters bakışlar atıp hareketlerinden rahatsız oluyormuş gibi yaparak, o kişinin linç yemesine ve üstüne de psikolojik tedavi almasına neden olduğun günden beri senden hiç hoşlanmıyorum. Yalancının, ikiyüzlünün tekisin.
Kim kim lütfen yalvarıyorum kim olduğunu söyle forum olarak anlaşabiliriz kimse eleştiri yorum filan yapmıyacak

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,926
Ay ben sizi çok seviyorum dansınız falan efso ya.Çok güzelsiniz vallahi çok da samimisiniz ama vokaliniz maalesef ki kötü.Yine de bir numaralı aşkımın ses tonu güzel ve idare eder yani kötü denilmez ama diğer ikinizin sesleri o kadar iyi değil ya.(Ay acaba kim şimdi bunlar hiç de belli değiller KDKDKDKKF)
Seri isim ver mine

Konu Sahibi
Eren yeager

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Ay çok içimde tuttum bende yazayım. Seslerini güzel, şarkılar güzeldi ama program sonrası çok bozdunuz bence. Ayrıca 1nt1hara kalkismis bir kadına bön bön bakıp gülmen çok iğrenç. Hala fanlar nasıl savunuyor şok içinde izliyorum. Keşke diğer minnoş üyeler ayrı unit olsa da abla kardeş siz sovlariniza devam etseniz
Keşke isimsiz demeseydim ne biliyim bu kadar merak edeceğim eleştiriler yapacağınızı

52Hertz

2025'e kadar depresyonda
Trainee
Tepki
953
yok yaa geri döner o bize dayanamaz:cry: şimdi albüm için hype'ı yüksek tutuyor aktif kullanarak bence yoksa kendini bile bile ifşalamadı ki safım. çok komikti ama yaa bak yine aklıma geldi ian:LOL:
Dalga geçiyorum zaten çok yoğun olduğunu biliyorum sürekli Amerikaya gidip geliyor bugün ki havaalanı videosunu gördüm üzüldüm yorgunluk ve uykusuzluktan gözleri açılmıyordu ama büyük ihtimalle yoongi askere gidecek diye bu kadar gel git yaptı

ian olayı konusunda konuşmuyorum sonra sinirleniyor 😂