Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Le Sserafim'in Ufacık Iştahı Hayranlarını Şaşırttı

miro1234

Yeni Üye
Üye
Tepki
1

Le Sserafim'in ufacık iştahı hayranlarını şaşırttı​

22 Mayıs 2023 Pazartesi

HABER :
Kaynak : Netizenbuzz
[+148] Ah... Büyük bir fıçı froyo bitirirken bunu okuyorum...?? Ama biraz daha almak için yarın tekrar gideceğim çünkü çok iyi ❤️
[+79] Bu beni ne yapar, aynı anda üç paket bibimyeona ihtiyacı olan biri... 🐷
- [+2] Artık Le Sserafim'in dokuz üyesisiniz, tebrikler

[+72] Bang Shi Hyuk, çocukları oradan oraya koşarken aşırı obeziteye doğru ilerliyor. Lütfen sağlıklı beslenin ve sağlığınıza dikkat edin arkadaşlar.
8. [+36] Eh.... Eminim arada bir şeyler atıştırıyorlar.. Şirketlerinin kendilerini aç bırakmasına izin vereceğinden şüpheliyim, özellikle de onları gözetleyen ayrı eğitmenleri olduğu için...
[+34] Bekle, hepiniz bir kutu Pringles bitiriyorsunuz...? Seni ne kadar tok yaptığı önemli değil, sadece çok tuzlu.
[+18] Ah, hadi ama. İştahınızın az olmasını anlıyorum ama bu çok yanlış ㅋㅋ Keşke kız grupları bu yalanları bıraksa ve istediğiniz kadar yemek yemenin sorun olmadığını bilse.
[+4] Şaka yapıyorlar değil mi???
[+1] Ayrıca bir kutu Pringles bitiremeyeceklerini iddia ettiler, bu yüzden iştahları çok küçük olmalı
[+1] Bir ramyeon paketini paylaşıyorlar...? Açlığımda bir diş bile açmayan aynı ramyeon paketi?...
[+1] Çok yememek sorun değil ama lütfen sağlığınıza dikkat edin...
[+1] Şirketlerinin yemeklerini
sevindim, sadece iştahları. Yine de ajansları onları çok uzun süredir kısıtladığı ve buna alıştıkları için iştahları bu kadar azaldı mı merak ediyorum.
[+1] Üyelerin bu kadar zayıf olmasının bir nedeni var sanırım
[+-] Onlar insan mı ㅠ Herkesin en az iki paketle doyduğunu sanıyordum
[+-] Gerçekten bundan doyduğunu düşünüyorlar mı merak ediyorum?
[+-] Bu çok bariz bir yalan, ne oluyor

CumberLay🔥

Paylaşımcı Üye
Üye
Tepki
454
O sırada 3 paket yiyen ben
c15060e6b11414c9e51ff6dee5b84c70.jpg

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar