Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Linçleneceğiniz Düşünceleriniz

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,932
Hazır tlou hakkında konuşmuşken bence Abby o kadar kötü bir karakter değildi.Evet biliyorum çoğu tlou fanı Joelin ölümü dolayısıyla Abby den nefret ediyor ama hikayeyi Joel ve Ellie yerine Abby ve babasıninin gözünden yasasaydik çoğu kişi bu sefer joelden nefret ederdi.

Tlou sezon iki(gerçi çoğu kişi bunun olacağını biliyordur ikinci sezonda ama olsun)

Konu Sahibi
Sweet Mimosa

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,932
A

Anonymous (e631)

Koreli erkek idol ya da aktör fark etmez büyük bir çoğunluğu kadını aşağı gören, ataerkil, dar kafa yapısına sahip. Yurt dışında büyümüş olan ünlülerde bile bu kafa yapısına sahip olan vardır. İdollerinizin hepsi park seo joon gibi. Üzgünüm ama bunu kabul etseniz iyi olur.

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,851
kpop idollerinin büyük kısmı yetenekli değil sadece iyi pazarlama stratejisi kullanılırsa ünlü oluyorlar azınlık dışında çoğu kişinin idolü böyle
Çoğu kişi yetenekli değil ama bence önemli olan var olanı en iyi şekilde kullanabilmektir star ışığı dediğimiz idollerin yetenekleri var mı var ancak onlardan çok daha yeteneklileri de var bu yüzden her şey salt yetenek değildir ünlü sektöründe
Aysun Kayacı haklı değildi. Çoğunluk şimdilerde "Bir çobanla benim oyum bir mi?" lafını savunuyor ama bunu yanlış buluyorum.
Evet o çobanla oyun bir çünkü ikiniz de vergi ödüyorsunuz. Ayrıca seni çobandan ayıran ne? Kendini çoğunluktan ayıran kişilerin savunduğu fikirleri birazcık okusak bir sürü çelişki ve saçma şey görürüz. Oy kullanacak kitleyi düşürmek demokrasiye zıt.
Ama oy kullanacak kişilerin aklı başında olmasını istemek doğru. Bu da düzgün bir müfredata sahip iyi eğitimle olur. İyi eğitilmemiş toplumlarda seçilen kişi hep yanlış olur, bunun çözümü de seçmen kitlesini sınırlamak değildir.
Buna daha fazla katılamazdım

Athena

Lilith
Fanbase Starter
Tepki
1,305
Anonime ihtiyaç yok zaten herkes biliyor.G dragonu seviyorum❤❣

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,851
Herkes doğrucu olmak zorunda değil tek dans yeteneği var diye arka dansçı olmak istemeyebilir o kişi, hedefi ün şan şöhret ve ultra zenginlik olabilir bir insanın ayrıca hiç bir yeteneği yok sadece visual neden idol olmuş diyoruz ama sistem böyle işliyorken onlar neden doğrucu olsun ki, şirketler çıkış yaptırmasaydı hiç biri şuan idol olamazdı zaten hem ne kadar ünlenirsen ünün sayesinde başka şeyler de yapabilirsin marka elçiliği dergi çekimi gibi sana bir çok alternatif yol çıkar bunları neden ignore edesin ya da neden no diyesin ki? Pekala da çıkış yapmana engel yoksa çıkış yapabilirsin, sistem zaten doğru değilken yeteneksiz idollere neden çıkış yaptın diye yükseliyorsunuz ki? Her şey sistemin hatası eğer şirketler bunu onaylamasaydı isteseler de çıkış yapamayacaklardı zaten bu yüzden en baştan da dediğim gibi herkes doğrucu olmak zorunda değil ve daha çok şan şöhret ün para istemiş olabilir

A

Anonymous (8754)

Garam geri dönse desteklerim cadı avına kurban gittiğini düşünüyorum
Nmixx, Lesserafim, G-ıdle, Babymonster, Hybe yeni kız grubu resmen merkez ve star olacak olan üyeleri ayrıldı bence bu işte de bir bit yeniği var hadi ahyeon belirsiz diyelim
I've de geri plana atılan üyeler var ve bence kızlar da bunun farkında üyelerin arası iyi midir kötü müdür bilmiyorum ama yani hiçbiriniz bir grupta çıkış yapsanız kendiniz solo olarak 8 saniye gözüküp diğer üyenin en az 30 sn gözükmesini istemezsiniz bence elinizi vicdanınıza koyun blackpink solo stanler bu gruba baksın ve şükretsin 😂
Neverland en en kötü fandom bence grup geri dönüşlerinde soojin diye ağlıyorlar hala ya biraz da gruptaki kızlara mı baksanız artık
Şimdilik aklıma bunlar geldi

A

Anonymous (aed4)

G dragon hayatımda gördüğüm en prob insan. Kadınları sadece bir ihtiyaç malzemesi olarak gördügünü düşünüyorum. Sanatcılıgına lafım yok ama sırf çok yetenekli diye gelip burada kişilik güzellemesi yapamam. Hayvan istismarcısı, seu*gri ve olaylarını görmezden geldi. Bazı insanlar napsın canım kendi grup arkadası sonuçta sanat hayatına tasımak zorunda değil diyenler biraz aklını calıstırsın lütfen🙏