Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Dedikodu Lovestagram Gercek Yani? Jisoo Ve Ahn Bohyun

Ü

Üye silindi 189

yillar suren kpop kdrama seruvenimde korelilerin couple seylerine baya duskun oldugunu gordum. couple kiyafetleri, yuzukler, telefon kiliflari, takilar, ev esyalarina kadar her seyi ayni yapmaya bayiliyorlar. bir de lovestagram olayi var tabii. instagramda benzer postlar atmak.

yillar boyunca ayni tur kiyafetten ve benzer insta postlarindan sevgili dedikodusu ciktigini gordum ve cok sacma buldum hep ama jisoo ve bohyun dan sonra fikrim degisti cunku suna bakar misiniz?
20230804_020940.jpg
20230804_020943.jpg

bildigin ayni konsepte fotolar atmislar 😭😭 bir de jisoo bunu yapmasini bekledigim son idollerden 😭😭

bi tae jennie bi de bu. artik shipperci fanlarla gerizekali diye dalgs gecmeyecegim. demek bi bildikleri var 😭😭😭

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Aklımdaki tek soru:Ne gerek var?
ayyy cidden aynisi ask yani neden yapiyorsunuz bunu? hani berhangi bi arkadasim yapsa cok garipserim ne yapiyorsunuz siz falan derim ams koreliler icin baya normal galiba
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

lovestagram cidden varmış yani. ikisini aynı anda takip eden hayranlar anlamış mıdır acaba
postlari bu fotolarda oldugu gibi ayni sirayla atmamislar ama bilemiyorum fark eden obsesif fanlar olabilir

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,104
Bence tatlı bir durum. Sağlıklı bir ilişki içinde olmadıkça insanların birbirlerine karşı yaptıkları "sevgi şovları" insanlara garip gelebiliyor. Hatta sağlıklı bir ilişki içinde olsanız bile de garip gelebiliyor. Ama ilişki içerisinde siz de aynı şeyleri yaparken bulabiliyorsunuz kendinizi. Her çiftin sevgi dili farklı olsa da, amaç genelde aynı. Zamanında yargılayıp dalga geçtiğim şeyleri yaparken buluyorum bazen kendimi. Sonra diyorum ki, sevgilimin hoşuna gidiyorsa benim hoşuma gidiyorsa diğerlerinin düşündüklerinden bize ne? O yüzden, lovestagram'ın da bir sevgi dili olduğunu ve tatlı bir şey olduğunu düşünüyorum. Başka sevgi türleri bana garip gelebilir mi? Evet, gelebilir. Ama o tarz bir sevgi dili değil de lovestagram tarzı bir sevgi dili kullanırım ben de, mesela. Tam anlatabildim mi emin değilim ama benim nezdimde durum bu. kljbgşldfgkkl

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Bence tatlı bir durum. Sağlıklı bir ilişki içinde olmadıkça insanların birbirlerine karşı yaptıkları "sevgi şovları" insanlara garip gelebiliyor. Hatta sağlıklı bir ilişki içinde olsanız bile de garip gelebiliyor. Ama ilişki içerisinde siz de aynı şeyleri yaparken bulabiliyorsunuz kendinizi. Her çiftin sevgi dili farklı olsa da, amaç genelde aynı. Zamanında yargılayıp dalga geçtiğim şeyleri yaparken buluyorum bazen kendimi. Sonra diyorum ki, sevgilimin hoşuna gidiyorsa benim hoşuma gidiyorsa diğerlerinin düşündüklerinden bize ne? O yüzden, lovestagram'ın da bir sevgi dili olduğunu ve tatlı bir şey olduğunu düşünüyorum. Başka sevgi türleri bana garip gelebilir mi? Evet, gelebilir. Ama o tarz bir sevgi dili değil de lovestagram tarzı bir sevgi dili kullanırım ben de, mesela. Tam anlatabildim mi emin değilim ama benim nezdimde durum bu. kljbgşldfgkkl
yani tabii ikisinin de hosuna gidiyorda tatli olsy aslinda yalnizca bize cok farkli geliyor bu tur seyler sanirim. yani ben cevremde boyle yapan hic kimse gormedim. ama koreliler icin baya yaygin galiba bu tur seyler. neyse artik onlari ne mutlu ediyorsa
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bunla anca işi olmayan zengin bebeleri uğraşır ben bizim semtten çıkamıyorum nasıl yapayım lovestagram.
GSIXHKZBXJXBSKBXJXJZKZBJS

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,104
yani tabii ikisinin de hosuna gidiyorda tatli olsy aslinda yalnizca bize cok farkli geliyor bu tur seyler sanirim. yani ben cevremde boyle yapan hic kimse gormedim. ama koreliler icin baya yaygin galiba bu tur seyler. neyse artik onlari ne mutlu ediyorsa
Valla enisteniz instaya kendi fotosunu bile benim zorumla bi defa falan attı, o yüzden lovestagram bende uzak bir hayal sgfkljgfkdf ama bence tatlı bi olay keşke buralarda da biraz duyulsa klgfjsdfgkl

Lili Beth

Fanbase Starter
Tepki
1,342
yillar suren kpop kdrama seruvenimde korelilerin couple seylerine baya duskun oldugunu gordum. couple kiyafetleri, yuzukler, telefon kiliflari, takilar, ev esyalarina kadar her seyi ayni yapmaya bayiliyorlar. bir de lovestagram olayi var tabii. instagramda benzer postlar atmak.

yillar boyunca ayni tur kiyafetten ve benzer insta postlarindan sevgili dedikodusu ciktigini gordum ve cok sacma buldum hep ama jisoo ve bohyun dan sonra fikrim degisti cunku suna bakar misiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 6484
Ekli dosyayı görüntüle 6485

bildigin ayni konsepte fotolar atmislar 😭😭 bir de jisoo bunu yapmasini bekledigim son idollerden 😭😭

bi tae jennie bi de bu. artik shipperci fanlarla gerizekali diye dalgs gecmeyecegim. demek bi bildikleri var 😭😭😭
Ayyy kusura bakmayin ama cringefest geliyor lovestgram

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
ben de kdramalarda falan goruyordum hep bu tur seyler ama cok gercek disi geliyor yani neden yapiyorlar bunu bxjxnjxnc
Korelilerin romantiklik anlayışı liseliler gibi ya. Böyle Instagram'ı aynı yapmak, aynı şeyleri giymek falan. Bana da garip geliyor. Gerçi şöyle uyumlu giyinmeleri hoş ama her gün yapılmaz.

Couple-Outfits.jpg
Instagram-40meomeo.closet-24.jpg

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099

Lilyy

Rookie Idol
Tepki
887
İlk gördüğümde gerçek sanıp cok tatlı bulmuştum ama tekrar karşıma çıktığında sol en alt'ın çok eski bir fotoğraf olduğunu hatırladım hemde yorumlarda da yazıyordu bu fake diye.