NetizenAdmin
Üst Yönetici
- Tepki
- 581
Jooheon hayranlarına el yazısıyla yazdığı mektupta 24 Temmuz tarihinde askere gideceğini açıkladı. MONSTA X üyesi hayranları için duyduğu endişeyi dile getirdi ve onlara daha iyi bir insan olarak geri döneceğine dair güvence verdi.
Jooheon aşağıdaki mektubu yazdı:
"Merhaba, sevgili MONBEBE.
Bu yılın gerçekten yoğun geçtiğini düşünüyorum.
Bu, MONBEBE ile daha fazla zaman geçirdiğim anlamına geliyor ve eminim birlikte birçok anı biriktirdik, değil mi?
MONBEBE'nin pozitif gülümsemeleri ve mutluluğu, yarattığınız sayısız ışık...
Kalbim, birlikte geçirdiğimiz süre boyunca bana gönderdiğiniz tüm sevgiyle dolu ve hala mutlulukla dolu. Üyelerim ve MONBEBE ile geçirdiğim zaman benim için inanılmaz değerli ve keyifli olduğu için, bu zamanı tamamen sizlerle geçirmek ve bu haberi paylaşmak istedim.
MONBEBE, 24 Temmuz'da askere gideceğim.
Bunu size söylemek için en uygun zamanın ne zaman olacağını düşünüyordum. Aslında fazla zaman kalmadığı için MONBEBE'in nasıl hissedeceği konusunda çok endişeliyim. Bunu yazarken bile çok endişeleniyorum. Bu endişe yüzünden, bu konu hakkında çok düşündüm. Her şeyden çok MONBEBE'nin beni görmesini ve hayran konserinde eğlenmesini, gülümsemesini ve mutlu olmasını istedim ve aynısını sizin için de yapmak istedim. Bu yüzden bugün bu haberi paylaşıyorum.
Keşke birlikte daha fazla zamanımız olsaydı ve kalan kısa süre için hala endişeliyim, ancak MONBEBE'nin mutlu olduğu her anı yakaladığım için, zamanı geri alabilsem bile haberi bu şekilde vereceğimi düşünüyorum... Ne de olsa askere gitmek yapmak zorunda olduğum bir şey.
İyi askerlik yapacağım ve cesurca geri döneceğim! Endişelenmeyin çünkü sonsuza kadar gitmeyeceğim. Bana söz verin, her gün gökyüzüne bakıp yaptıklarımı düşüneceksiniz ve Jooheon'u hatırlayacaksınız! Tamam mı?
MONBEBE sayesinde, benimle birlikte şarkı söyleyen seslerinizi duyduğumda çok fazla enerji kazanıyorum ve kendimi özgür hissediyorum. Kendimin büyümesini izledim ve kendime 'Endişelenme' ve 'Mutlu olacaksın' dedim ve kendime ve MONBEBE'e her günün dünden daha iyi olmasını istediğimi söylemek istedim. Birlikte terlediğimiz tutkulu günleri ve birlikte geçirdiğimiz tutkulu günleri unutmayın. Eğer bu anıları unutursanız, gerçekten üzülürüm... tamam mı? Geri geleceğim ve sizlere daha da havalı bir yanımı göstereceğim. Daha önce de söylediğim gibi, bu bizim virgülümüz. Nokta yerine, bir sonrakine giden kısa bir an. Sizi bütün gün seviyorum, sizi her zaman seviyorum. Bana sevginizi gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim. Sizleri seviyorum, MONBEBE.
Jooheon (Joohoney)"