Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anonim Netizen Forumla Evlen Kurtul

Konu Sahibi
Betülliçe✨

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
Evet bizim unicorn queen 🦄🌈 sunucumuz @Betülliçe✨ ile "NETİZEN FORUMLA EVLEN KURTUL" büyük bir zevkle katılırım tabi ki.Maalesef ela gözlü yarim tarafından aldatıldığımdan yeni taliplerimi bekliyorum.Geçen ki balık krakerlerimi pardon kriterlerimi kaçıran hanımlar için tekrar kendimi tanıtayım:

Ad:Marceline A.K.A JantiRockerPlayboy
Nick:cikitamuz_nane9669(netizenforum da nickim eqleyin fıstıklar😋)
Burç:Afgan akrebi
Meslek:Serbest meslek(takiliyozzz yani)

Balık krakerlerim şunlar:Güzel, kültürlü, seksi ve olgun ama maaşım gibi dolgun bayanları bekliyorum😊.Düzgün namuslu haram lokma yemeyen namazında niyazinda birisyim.Evim,Ford transit kamyonetim bir de Tokat'ta 2 dönüm arsam var☝🏿Kadinimin elini soğuk sudan sıcak suya koymam ayağını bile yıkarım, evimin ekmeği ve kadınım için çalışırım.Çok güzel yemek yaparım özellikle Ayşe kadın fasulyesini benden iyi yapan yoktur.Masum temiz tipler benim tipim.Sevdiğimle bir muhallebiye iki kaşık atmak isterim.TALİPLERİMİ BEKLİYORUM!
Ha işte bundan istiyorum yaaa umarım bulursun😍🙏🏿
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sen benim canımsın, kontenjanında kraliçesin aşkom. İçeride ne kontenjanlar var bir bilsen
Ha öyleyse iyi. diğer kontenjanlar da benle aynı seviyede değildir diye düşünüyorum💅🏿

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Beni Dimash'tan sonra yazmışsın, bu iş yürümez 😏
En güzelini sona sakladım.
Benim kalbimi şöyle düşün ilk dört oda da hiç fena değil ama herkesin ilgisini de çok çekmez. O yüzden onları başa koydum ki içine girmeyi ve daha da ileri gitmeyi istemesinler diye. En güzeli en sonda ve orayı sadece sen biliyorsun😌

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
2. sırada olanı kimse hatırlamaz derler ki sen beni en sona atmışsın, o yüzden bilemedim 😏 daha fazla çabaladığını görmeliyim 😏
Seni bulmaktan önce aramak isterim.
Seni sevmekten önce anlamak isterim.
Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de,
Sana hep, hep yeniden başlamak isterim.

✨ Özdemir ASAF ✨

Ve kimseler görmeyecek seni,
Yaşayacaksın gözlerimde

✨ Özdemir ASAF ✨

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,105
Arkadaslar benim basim bagli ben sadece dedikoduya geldim şlgdfg
Cumbur ve Teneb'i biliyoruz da diğer çift kim ayol? Ben ne kaçırdım?? 🥺

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,850
Ewt pamuk şekerim de destek verdi. Forumdaki herkes biliyor çift olduğunuzu hiç inkar etmeyin💆🏻‍♀️
Evet çikolatalı kurabiyem tabiki de destek vericem gerçekler bunlar.
cumbur malum sebeplerle en flörtöz tahtından inmek zorunda kalınca panda kaptı fgbgnşkhn kollayın kendinizi her an size de yürüyebilir😅
Pandacığım @🐼×͜×🐼 bana da yürüyecekse kabul edebilirim flörtözlük durumunu her şekilde 🤭😋😚

Cha Eunwoo tek kusurun koç burcu erkeği olman ama yine de sana talibim çünkü inanılmaz yakışıklısın hele ki orijinal halin>> enfes enfes 🥵🥵

Son düzenleme:
Konu Sahibi
Betülliçe✨

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
Evet çikolatalı kurabiyem tabiki de destek vericem gerçekler bunlar.

Pandacığım bana da yürüyecekse kabul edebilirim flörtözlük durumunu her şekilde 🤭😋😚

Cha Eunwoo tek kusurun koç burcu erkeği olman ama yine de sana talibim çünkü inanılmaz yakışıklısın hele ki orijinal halin>> enfes enfes 🥵🥵
Oha gerçekten çikolatalı kurabiyen miyim😍😍
Eunwoo beyi de bulucam senin için burcunu da değiştiririz 👍