Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında makyaj yapmayı çok sevsem de hiç oje sürmediğimi fark ettim evde beğendiğim iki tane oje var sadece birisi üzerine parıltılar vs eklemek için. Bana özellikle parlak ama simli olmayan daha çok böyle sedefimsi gibi ojeler önerirseniz daha çok sevinirim aşklarım 🩷
Genellikle Pastel markasının ojelerini kullanirim ama Flormar'ın sedefli ojelerine bakabilirsin
PL202, PL454♡, PL118♡, PL360
Flormar fırça izi bırakıyor biraz ama sorun olmuyor. Yazdıklarım çok güzel görünüyor tırnaklarda
Genellikle Pastel markasının ojelerini kullanirim ama Flormar'ın sedefli ojelerine bakabilirsin
PL202, PL454♡, PL118♡, PL360
Flormar fırça izi bırakıyor biraz ama sorun olmuyor. Yazdıklarım çok güzel görünüyor tırnaklarda
Marka olarak pastel ve flormar kullanıyorum ben genelde. Renk olarak da ben bordo oje kadınıyım. Pastel 45 numara müthişşşş hem bordo hem ışıltılı bi bak derim İki kat sürersen daha güzel durur
çok fazla oje sürmem ama kullanıncada siyah kullanırım hep.her şeyle güzel oluyor. marka olarakda golden rose kullanıyorum.çok iyi çobuk çıkmıyor dayanıklı
çok fazla oje sürmem ama kullanıncada siyah kullanırım hep.her şeyle güzel oluyor. marka olarakda golden rose kullanıyorum.çok iyi çobuk çıkmıyor dayanıklı