Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Önemli Bakın

Winnie The Pooh

Trainee
Tepki
21
Of evet bir de her bu konu açıldığında, yalan yanlış şeylerle kendini aklamaya çalışıyor ya kehejhejsjjsjsj Sırf arkadaşının sevgilisi olduğu için,hem panelci hem son derece sıkıntılı birini( T kişisi kaçmış olmasına rağmen )canı pahasına savunup, sitede de millete ahkam kesmesi… Fazla zorlama istersenn Beria

lilith_halşii

Rookie Idol
Tepki
987
Arkadaşlar bunu okuyan herkes topluca blogu bırakıyoruz panelcilerin yönettiği blogdan birşey olmaz
Açıkçası blog kısmına neredeyse hiç bakmazdım hep burda takılırdım ama son olaylardan sonra baya bağımlılık yaptı bende
3 4 kişi var panel olayında onlardan biri bu user
Eğer sıkıntı yaratmayacaksa kim bunlar? biri ‘’T’’ biri bu arkadaş bu olaylar olduğu vakitler ben hiç aktif değildim bir geldim herkes gitmiş ondan sonra giriş yapmıyor olsamda sürekli olarak bir olaylar varmı diye sürekli buraya bakmaya başladım en son botlar dolmuştu onları temizlemişler hiç değilse

Konu Sahibi
Sweet Mimosa

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,984
Açıkçası blog kısmına neredeyse hiç bakmazdım hep burda takılırdım ama son olaylardan sonra baya bağımlılık yaptı bende

Eğer sıkıntı yaratmayacaksa kim bunlar? biri ‘’T’’ biri bu arkadaş bu olaylar olduğu vakitler ben hiç aktif değildim bir geldim herkes gitmiş ondan sonra giriş yapmıyor olsamda sürekli olarak bir olaylar varmı diye sürekli buraya bakmaya başladım en son botlar dolmuştu onları temizlemişler hiç değilse
Cumberlay beria tenebris cumberlayin kardeşide var ama yaşı küçük olduğu için saymadım
Ekli dosyayı görüntüle 30759 Ekli dosyayı görüntüle 30760
Beria adlı user forumdaki panel olaylarında adı geçmiş biri lütfen bu kişiyi blogda barindirmayalim
Yorumlarim silinmiş skkwwksjs işte bu yüzden topluca blogu bırakıyoruz suc işledikten sonra başlarına birşey gelmeyeceğini düşünüp feminist gibi davranmaya devam ediyorlar

Son düzenleme:

lilith_halşii

Rookie Idol
Tepki
987
Yorumlarim silinmiş skkwwksjs işte bu yüzden blogu bırakıyoruz topluca suc işledikten sonra başlarına birşey gelmeyeceğini düşünüp feminist gibi davranmaya devam ediyorlar
Bloğu çok kullanmadığım için oraya yorum yapmam doğru olmaz lakin forumda kalanlardan okuduklarım kadarıyla bu olaylar panelden öncede patlak vermiş bunlar topluca grup açmışlar falan bu kişinin sıkıntılı biri olduğu belliymiş bunu engellemeye çalışmayıp konu üzerinden aktiflik kasmaya çalışan her bir yöneticinin bu olayda bir suçu var diye düşünüyorum

Winnie The Pooh

Trainee
Tepki
21
Bloğu çok kullanmadığım için oraya yorum yapmam doğru olmaz lakin forumda kalanlardan okuduklarım kadarıyla bu olaylar panelden öncede patlak vermiş bunlar topluca grup açmışlar falan bu kişinin sıkıntılı biri olduğu belliymiş bunu engellemeye çalışmayıp konu üzerinden aktiflik kasmaya çalışan her bir yöneticinin bu olayda bir suçu var diye düşünüyorum
Hepsi arkadaştı aslında ve birbirlerinin adını,nerede yaşadıklarını falan biliyorlardı zaten. Bizim hoşumuza gitmeyen şey, C kişisi, sırf sevgilisi olduğu için yanlış yaptığını bile bile T kişisini savundu. Beria da sırf C kişisi arkadaşı olduğu için T kişisini savundu. Olay ilk olduğunda hiçbiri uzunca bir süre dönmedi, T ve C galiba hala yok ama Beria sitede millete etik dersi verip, ahkam kesmeye çalışıyor jdhehejkwk bu olay yüzüne vurulduğunda da gerçekleri saptırıp, masum rolüne bürünüyor sıkıntı orada. Ha bir de bu olaylar yaşanırken c kişisnin yönetici Beria nın ise mod olduğu da bence unutulmamalı

lilith_halşii

Rookie Idol
Tepki
987
Beria sitede millete etik dersi verip, ahkam kesmeye çalışıyor
Şu cümleyi okuyana kadar gayet sakindimde bu cümle patlattı ksksk üstelik olaylar yaşanırken haleda yönetici konumlarını da koruyorlardı ve sırf ‘’arkadaş’’ oldukları için üstelik birbirlerini savunarak bir kızın tüm özel hayatını buraya döktüler öylemi? Herkesin hesaplarını sildirdiğini görünce içimden ‘’panel evet o kadar kolay bir şey ama gerçek hayattaki bilgilerinizi açık açık vermediğiniz sürece böyle olaylar yaşanmazki’’ diye geçirmiştim meğerse sisteme değil yöneticilere güvenmiyorlarmış 🤦‍♀️ ne diyebilirim ki forumu bu hale kendileri sokmuşlar

Allexia

Trainee
Tepki
8
Şu cümleyi okuyana kadar gayet sakindimde bu cümle patlattı ksksk üstelik olaylar yaşanırken haleda yönetici konumlarını da koruyorlardı ve sırf ‘’arkadaş’’ oldukları için üstelik birbirlerini savunarak bir kızın tüm özel hayatını buraya döktüler öylemi? Herkesin hesaplarını sildirdiğini görünce içimden ‘’panel evet o kadar kolay bir şey ama gerçek hayattaki bilgilerinizi açık açık vermediğiniz sürece böyle olaylar yaşanmazki’’ diye geçirmiştim meğerse sisteme değil yöneticilere güvenmiyorlarmış 🤦‍♀️ ne diyebilirim ki forumu bu hale kendileri sokmuşlar
Abi helpKDWKCOEKFL buraya yorum yazmak için tekrardan hesap açtım bu nick name bana ait değil profil fotosu da bana ait değil noluo biri yardım etsin😞

Allexia

Trainee
Tepki
8
Çok ciddiyim yardım edin lütfen KDEKCKEKFKDRK ya emin de değilim bu arada bir ara sadece buraya yazmak için hesap açmıştım o mu acaba
O kadar bilgim yok ki bu konularda yani bir kaç defa giriş yapmak için nickname fln değiştirmiştir acaba o m😔birde dün siteye giriş yapamadım güvenlik uyarısı fln verdi endişelendim baya siz şimdi panel manel diyince de tırstım açıkçası bir sorun yoktur değil mi SOEKXLELDLRKD biri site bakimdaydi fln dedi onunla alakalıdır diye düşünüyorum ve bunu içeren hiçbir yorumum onaylanmadi sitede

Winnie The Pooh

Trainee
Tepki
21
Evet, insanlar güven kaybından dolayı gitti. Yanlışım varsa düzeltin lütfen ama sanırım bir zamanlar T kişisi bile moddu, sonra sıkıntılı biri olduğu için alındı sanırım. Ama evet birbirleriyle hem bu kadar yakın olup, olaylar karşında objektif bakamamaları hem de bu arkadaş grubundan birkaç kişinin yönetici kadrosunda olması ürküttü herkesi.

lilith_halşii

Rookie Idol
Tepki
987
O kadar bilgim yok ki bu konularda yani bir kaç defa giriş yapmak için nickname fln değiştirmiştir acaba o m😔birde dün siteye giriş yapamadım güvenlik uyarısı fln verdi endişelendim baya siz şimdi panel manel diyince de tırstım açıkçası bir sorun yoktur değil mi SOEKXLELDLRKD biri site bakimdaydi fln dedi onunla alakalıdır diye düşünüyorum ve bunu içeren hiçbir yorumum onaylanmadi sitede
Kendi mailinle ve kendi şifrenle giriş yapıyorsun sonuçta bir başkasının durduk yere nick ve profil fotoğrafıyla uğraşacağını sanmam merak etme panel kolay birşey de herhangi bir forum sitesindeki bir kullanıcı adı ile de kullanılabilecek kadar kolay değil korkma bu tarz anonim yerlerde sen bilgilerini paylaşmadıkça başına kolay kolay birşey gelmez

Allexia

Trainee
Tepki
8
Kendi mailinle ve kendi şifrenle giriş yapıyorsun sonuçta bir başkasının durduk yere nick ve profil fotoğrafıyla uğraşacağını sanmam merak etme panel kola birşey de herhangi bir forum sitesindeki bir kullanıcı adı ile de kullanılabilecek kadar kolay değil korkma bu tarz anonim yerlerde sen bilgilerini paylaşmadıkça başına kolay kolay birşey gelmez
DKEKCLEKFODTKC ya teşekkür ederim gerçekten çok fazla kuran ve kafaya takan bir yapım var kendi kafamda kurmuşum baya tekrardan teşekkürler bilgilendirmen için çok naziksin ayrıca konuştuğunuz olaylara çok hakim değilim ama site beni baya bi rahatsız etmeye başladı artık girer miyim bilmiyorum onun için de burda bunu konuşan arkadaşlara da teşekkür ederim bilgilenmis oldum

lilith_halşii

Rookie Idol
Tepki
987
Evet, insanlar güven kaybından dolayı gitti. Yanlışım varsa düzeltin lütfen ama sanırım bir zamanlar T kişisi bile moddu, sonra sıkıntılı biri olduğu için alındı sanırım. Ama evet birbirleriyle hem bu kadar yakın olup, olaylar karşında objektif bakamamaları hem de bu arkadaş grubundan birkaç kişinin yönetici kadrosunda olması ürküttü herkesi.
‘’Alındı’’ alındı değil tamamen banlanması gerekiyordu olaylar fotoğraflara kadar gitmiş burda baya baya olay üzerinden aktiflik kasılmış arkadaşlık da bi yere kadar… burda bir insanın özel hayatı söz konusu bu kişiler şuan burda değiller ya bu gevşeklikle ona bile şükrettim açıkçası 😂 umarım eskiye dönebiliriz demek istiyorum da o iş gerçekten zor tek yapılabilecek şey tüm konuşmaları yalnızca burdan devam ettirmek en küçük numara veya hesap bilgisi bu tür tehlikelere sebep açabiliyor gerçi sevgili tarzı kişiler buraya getirilmedikçe ve derdi sevgili olan insanlar buraya kaydolmadıkça böyle bir olayın tekrar yaşanacağını sanmıyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

DKEKCLEKFODTKC ya teşekkür ederim gerçekten çok fazla kuran ve kafaya takan bir yapım var kendi kafamda kurmuşum baya tekrardan teşekkürler bilgilendirmen için çok naziksin ayrıca konuştuğunuz olaylara çok hakim değilim ama site beni baya bi rahatsız etmeye başladı artık girer miyim bilmiyorum onun için de burda bunu konuşan arkadaşlara da teşekkür ederim bilgilenmis oldum
Teşekkür ederim 🫶🏻 konuştuğumuz olaylar blog değil yalnızca burda yaşanmış şeyler lakin blogda da toxic kitleler var istediğin zaman istediğin gibi takıl derim ben sana yardımcı olabildiysem ne mutlu 🥰