Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Önemli Bakın

kim de-fi

Trainee
Tepki
95
Arayüzü gerçekten çok hoş ama yine haber akışı olarak burası alıyor en son haber 3 gün ondan önceki bir hafta eklenmiş burda günde onlarca haber eklendiği oluyor üstüne yüzlerce yorumda cabası maalesef burası yerine körezini tercih ederim sanırım yinede asyamagında canlanması birkaç çeviri yapan admin alımına bakar bence potansiyeli var çünkü
Uğraşırsak eğer ya burayı düzeltirler ya da kavimler göçüyle potansiyel taşıyan biryeri canlandırabiliriz. Sonuçta önemli olan toxic kişiler olmadan güvenerek plaform kullanabilmek. ㅠㅠ

lilith_halşii

Rookie Idol
Tepki
987
Uğraşırsak eğer ya burayı düzeltirler ya da kavimler göçüyle potansiyel taşıyan biryeri canlandırabiliriz. Sonuçta önemli olan toxic kişiler olmadan güvenerek plaform kullanabilmek. ㅠㅠ
Dediğim gibi potansiyeli olan bir site asyamag lakin burası kadar değil kavimler göçü etkisi olmaz lakin güvenle ve birbirimizle sohbet edebileceğimiz safe place bir alan olabilir yinede burası açısından birşeyler değiştirileceğini pek zannetmiyorum

kim de-fi

Trainee
Tepki
95
Dediğim gibi potansiyeli olan bir site asyamag lakin burası kadar değil kavimler göçü etkisi olmaz lakin güvenle ve birbirimizle sohbet edebileceğimiz safe place bir alan olabilir yinede burası açısından birşeyler değiştirileceğini pek zannetmiyorum
Aah ah, bakalım önce sesimizi dyurabilecek myiz blogdan ban yemeden❤️❤️

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,567
Yöneticiler dışında farklı kişilerdir bence forum şuan bir işleyişe sahip olmadığı için kimsenin sık sık baktığını bile düşünmüyorum şahsen lakin blogda aynı şey söz konusu değil
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Burdakilerle hep birlikte toplanıp kemik kadro olma fikri çık aklımdan :ninja:
Ay olur ama site adi ne

Uranyum☢️

Üst Yönetici
Tepki
1,365
Ne oluyor gençler?

Blogda ban sistemi iyi değil. Banlasak bile tekrar yorum atılabiliyor. O yüzden blogda anca manuel siliniyor yorumlar.

Buraya da üye alımı kapatmıştım en son.

@ask doktor olabildin mi bu arada? :cautious:

• Alev
Reactions: ask

Winnie The Pooh

Trainee
Tepki
23
Ne oluyor gençler?

Blogda ban sistemi iyi değil. Banlasak bile tekrar yorum atılabiliyor. O yüzden blogda anca manuel siliniyor yorumlar.

Buraya da üye alımı kapatmıştım en son.

@ask doktor olabildin mi bu arada? :cautious:
Peki yorumların onaylanma veya onaylanmama yetikisi kimde, özellikle bazı kullanıcılar hakkında yaptığımız yorumlar onaylanmıyor da, görevli kişi her kimse bilinçli bir koruması mı var o kişilere karşı merak ettim.

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,567
Peki yorumların onaylanma veya onaylanmama yetikisi kimde, özellikle bazı kullanıcılar hakkında yaptığımız yorumlar onaylanmıyor da, görevli kişi her kimse bilinçli bir koruması mı var o kişilere karşı merak ettim.
Evet benim cogu yorum onaylanmıyor ozellikle bu konuya bakin yazdiklarimi yayinlamiyorlar