Ü
Üye silindi 189
helooo bildiginiz gibi forumda birkac gundur devam ettirdigimiz bir seri var.
seride basligi acan kisinin basligini begeniyorsunuz ve basligi acan kisi begenen kisileri isim vermeden olumlu ya da olumsuz elestiriyor.
simdi artik karisiklik olmasin diye bu basliktan acmak isteyenler bu basligin altina isimlerini yazarsa cok guzel olur. boylece daha fazla sira kimdeydi karmasasi olmaz.
bir de seri cok cabuk bitmesin, karisiklik olmasin ve sabahlari acilan postlari cok kisi gormuyor diye gunde bir kez aksam acilmasini dusunduk. itiraziniz varsa yazabilirsiniz.
bir de her aksam belirli bir satte acilirsa basligi kacirma gibi bir durum olmaz. isteyen herkes katilabilir. o halde saat kacta olsun?
bu arada bildigim kadariyla bu aksam @Sweet Mimosa yarin aksam da @kelebek acacak.
kacirdiysaniz bunlar da onceki partlar
seride basligi acan kisinin basligini begeniyorsunuz ve basligi acan kisi begenen kisileri isim vermeden olumlu ya da olumsuz elestiriyor.
simdi artik karisiklik olmasin diye bu basliktan acmak isteyenler bu basligin altina isimlerini yazarsa cok guzel olur. boylece daha fazla sira kimdeydi karmasasi olmaz.
bir de seri cok cabuk bitmesin, karisiklik olmasin ve sabahlari acilan postlari cok kisi gormuyor diye gunde bir kez aksam acilmasini dusunduk. itiraziniz varsa yazabilirsiniz.
bir de her aksam belirli bir satte acilirsa basligi kacirma gibi bir durum olmaz. isteyen herkes katilabilir. o halde saat kacta olsun?
bu arada bildigim kadariyla bu aksam @Sweet Mimosa yarin aksam da @kelebek acacak.
kacirdiysaniz bunlar da onceki partlar
Beğenin Isim Vermeden Eleştireyim
eveeeeettt cok riskli bir sey yapicam korktum xnnxnxnxnx simdi siz bu postu begeneceksiniz ben de birkac saat sonra gelicem ve begenen kisiler hakkinda isimlerini vermeden elestiri yapacagim. ama simdiden soyleyeyim mesela 10 kisi begendi 10unu da elestirmeyecegim 7sini elestiririm hem hepiniz...
netizenturkey.net
Dedikodu - Beğenin İsim Vermeden Eleştireyim Part 2
ANONİM Herkes beğensin bu postu ben 1 saate beğenenlerden ve belki de beğenmeyenlerden kullanıcılar seçip eleştiricem🤭 Size iyi stresli dakikalar bihter kaçar. Eleştirilmek istemediğiniz için beğenmiyorsanız kaçarınız yok her türlü eleştiricem o yüzden emeğe saygı beğenin. Konseptin mucidi...
netizenturkey.net
Beğenin Isim Vermeden Eleştireyim Part 3
Evett bugün sıra bende 🤭 Yalnız benden ağır eleştiri beklemeyin. Sevmediğim kullanıcı yok denilecek kadar az 😭 O yüzden büyük ihtimalle boll övmeli bir post olacak. Iki gündür kaosa doydunuz zaten. Biraz da güzel şeyler olsun✨✨ Konseptin mucidi: @augustine DEVAMİ YARINNN
netizenturkey.net
Beğenin Isim Vermeden Eleştiriyim Pt4
Merhabaaa Bugünkü part da benden olsun dedim. Yalnız format şöyle işleyecek bu sefer, siz beğenseniz de beğenmeseniz de ben sizi eleştireceğim. Başlık click bait o yüzden biraz ahwşdmwlfm. Neyse saat yedi gibi başlarım🩷 BEN BERİA AGANİZ BU ARADA BİLMEYENLERE DUYURULUR
netizenturkey.net
Beğenin İsim Vermeden Eleştireyim 5
bayrağı taşıyan bugün benim teşekkürlerefenim bekliyorum katılımlarınızıı saat 9'da başlarım teşk
netizenturkey.net
Beğenin Isim Vermeden Eleştireyim 6
Sıra bana geldi 😎 eleştiri diyo ama ne kadar çıkar bilmem dndnd şimdi ben toplu atıcam çünkü mesajlar birleşince hiç sevmiyorum yazıp atarım
netizenturkey.net
Beğenin Isim Vermeden Elestieyim Part7(?)
Okuldan dönene kadar vakit var döndükten sonra başlarım belki 💗 hadi bakalım çok eleştiri yapmicam ama bazılarını gomucem 😎🥳 (sırada biriwvar mı bilmiyorum varsa diye erken saatte yaptım )💗🥳
netizenturkey.net
Moderatörün son düzenlenenleri: