- Tepki
- 1,253
Bu kiz niye banlandi
kendi istedi diye biliyrm. profiline not bıraktı hala duruyosa.
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlBu kiz niye banlandi
Daha çok bekleyeceksin gibi.Senin açacağın zamanı 2 gözle bekliyorum
Banlanmamış fotoyu öyle yapıp ara vermiş.Bu kiz niye banlandi
Niye bekliyorsun?bende bendee
Sırayla alakalı değil.sırada kim var ki
Bu konsepti yapmaya niyetim yok çünkü.Nasıl yani?
Niye?Bence yapmalısın.
Olumsuz bir şey aramıyorum. İlk olarak hiç kimseyi o kadar tanımıyorum ikinci olarak isimsiz eleştirmek benlik değil.Neden her şey de olumsuz bir şey arıyorsun? Sende yap daha da eğlenceli olur demeye çalışıyoruz şurada.
Ana karakter olmayan biride beyene bilir mesela ben,beni tanıyormu hayır,Forumun ana karakterlerini bence gayet iyi tanıyorsun ama sen bilirsin. Yine de yapmanı çok isterdim.
Bende onu diyorum ya zatenYeni geldiğin için olabilir mi?
Ben doğru yazdığımı düşünüyorumÖyle demek istedim demek daha doğru olur çünkü öyle yazmamışsın
Sebeplerden bir az kişiyi az tanıyor olmam.Bence de yapmalısın. Çok eğlenceli olur. İlla yerden yere vurmana gerek yok. Tanıdığın kadar yazabilirsin.
Sen öyle düşünüyorsun ben değil.Forumun ana karakterlerini bence gayet iyi tanıyorsun ama sen bilirsin. Yine de yapmanı çok isterdim.
Ne sorucak ki?Varavskoy kardeşimiz gelmiş @Erudite sormak istediklerini sora bilirsin
Kendisi sormak isterse sorarNe sorucak ki?
Miyavlar falan yazmıştın ya sabah o ne anlama geliyor diye soracaktım.Ne sorucak ki?
Kaosu izlemeyi severim içinde olmayı değil.Konuyu kapattım niye uzatıyorsun. Canın kaos mu çekti yine
Ne eeee?
Anlatsamda anlamazsın @JafarliB07💸 anlatsınMiyavlar falan yazmıştın ya sabah o ne anlama geliyor diye soracaktım.