Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

İzle Pek Bilinmeyen Kore Dizi Önerileri

betul

Fanbase Starter
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
846
Tepki
2,511
Puan
75
1-) Modern Farmer (2014,romantik - komedi )

*Waikiki serisinin senaristinin dizisi.Çok eğlenceli ve komik bir dizi

Bir kaçış yolu olarak akıllarını toparlamak için kırsal alana yerleşen bir rock grubunun hayallerini, arkadaşlıklarını ve aşklarını anlatmaktadır.

mf.jpg


2-) White Christmas ( 2011,gizem-dram,suç )

Hikaye, Güney Kore'nin en prestijli lisesi olan Soo-Sin'de geçiyor. Gangwando'nun dağlık bölgelerinde, hiçbir yerleşimin bulunmadığı okulun yurtlarında ülkenin en çalışkan öğrencileri bulunmaktadır. Gece gündüz ders çalışılan, rekabetin çok yüksek olduğu bu okulda sadece Noel haftası tatil yapılmaktadır. O yılın Noeli'nde bütün öğrenciler tatile çıkar, sadece yedi öğrenci ile bir öğretmen okulda kalmayı tercih etmiştir. Nitekim bu öğrencilerin hepsi, tatilden önce sahibi belirsiz, gizemli bir mektup almışlardır.

maxresdefault.jpg


3-) Lookout (2017,gizem-suç-aksiyon )

Dizi, sevdiklerini işlenen bir suç yüzünden kaybeden ve bu suçluların cezalandırılmaması üzerine günlük hayatlarını devam ettirmekte zorlanan insanların adaleti sağlamak için kurduğu 'gözcüler' adlı bir grubun etrafında dönmektedir.

lo.jpg

4-) Live Up To Your Name (2017,romantik-komedi-fantastik )

Dizi, Joseon Hanedanlığı döneminde yaşayan bir doktorun ( ) zamanda yolculuk yaparak günümüz Seul’üne gelmesini anlatmaktadır.

lu.jpg

5-) 365: Repeat The Year ( 2020,suç- fantastik )

Dizi, hayatlarını mükemmelleştirebilmek için zamanda geriye giden bir grup insanın etrafında dönmektedir. 10 kişi, geçmişte 1 yıl geri gider. Ancak bu süreçte kaderleri değişir ve gelecekleri belirsiz hale geldikçe, gizemli bir hayatta kalma oyunun içinde sıkışıp kalırlar.

365.jpg
 

Blabla

Rookie Idol
Katılım
26 Tem 2023
Mesajlar
397
Tepki
1,787
Puan
34
Kdramaya hiç başlamadım şuana kadar true beautyi bile izlemedim zor duruyorum baslasam mi acaba
 
Konu Sahibi
betul

betul

Fanbase Starter
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
846
Tepki
2,511
Puan
75

Benzer konular

Üst