Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Pek Bilinmeyen Kpop Şarkıları (Bol Miktarda Nugu Içerir)

Ü

Üye silindi 189

eveeeet bu başlığın altına hepimiz pek bilinmeyen kpop şarkılarını paylaşıyoruz. özellikle nugu grupların ve 1 ve 2. jenerasyonların şarkıları paylaşılırsa çok güzel olur 🥰🥰🥰

1) exid - don't wanna drive

2) kara - runaway

3) tara - don't leave

4) day6 - i need somebody

5) fromis_9 - love me back

6) the rose - she's in the rain

7) cignature - nun nu nan na

8) serri - spotlight

9) jueun - easy breezy

10) renée - stay

11) berry - berry peri

12) bestie - hot baby

13) hellovenus - walk me home

14) rainbow- kiss

15) 9musesa - lip 2 lip

16) 5dolls - like this or that

17) tiny g - ice baby

18) tiny g - miss you

7 ve sonrasındaki şarkılar şimdiki zamanda nugu diyebileceğimiz gruplar/soloistlere ait lütfen onlara birer şans verin çok iyiler 😭😭 özellikle rainbow kiss, hellovenus walk me home, berry berry peri ve tiny c miss you çok iyi 😭😭😭

eveeet şimdi sırada sizin önerileriniz var 👇👇👇

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

kim augustine'in nugu avcısı olduğunu tahmin edebilirdi ki vxjxbjxbxj ne diyebilirim ki cebinde 5 dolar ve zihinlerinde büyük hayalleri olanlar hep favorim olmuştur gxjxbjxbx ayrıca kliplerini izlemek ayrı bir zevk veriyor 😭😭😭

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Wonder Girls-Me,In
B.A.P-Spy
SPICA-Russian Roulette
VIXX-Light Up The Darkness
Brown Eyed Girls-Sixth Sense
DBSK-Love In The Ice (Bu kısmen bilinse de daha fazlasını hak ediyor.)
SAAY-Cold View
TVXQ-The Way U Are
Shannon William-Daybreak Rain
C.N Blue-I'm A Loner
Girl's Day-Top Girl
Winner-Different (4ver)
F(X)-Dracula
Epik High-Sleeping Beauty
APINK-Love Is Blind
offff şu örneklere bak yakmışsın ortalığı 🔥🔥🔥

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
Ay şu an kendimi çok cahil ve baby hissettim 😭😭

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

En best swiftiesin sen
yiaaaa şımartıyorsun beni
We Got Married Yongseo Couple GIF

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,104

Offf Crazy albümünün her şarkısına ayrı aşığım gerçekten. Efsaneviydi...

Ay o kadar çok oldu ki.. Ama vazgeçemedim hiçbirinden. :( Erkek grupların önerilerini sonraya bıraktım. Onlarda daha az zaten. Genelde girl group dinliyormuşum ben onu anladım. dğphkşigf

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,104
Keşke dağılmasalardı dediğim harika bir grup:

Her izlediğimde ve dinlediğimde ilk günkü heyecanı bana hissettirebilen nadir parçalardan Adrenaline... O kadar eğlenceli ve neşeli bir şarkı ki benim için, Junhyung'a olan kinimi bile anlık olarak unutturabiliyor, müthiş bir şey. :')

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Offf Crazy albümünün her şarkısına ayrı aşığım gerçekten. Efsaneviydi...

Ay o kadar çok oldu ki.. Ama vazgeçemedim hiçbirinden. :( Erkek grupların önerilerini sonraya bıraktım. Onlarda daha az zaten. Genelde girl group dinliyormuşum ben onu anladım. dğphkşigf
ayyyyy çok güzel örnekler vermişsin şaka mı? özellikle 2ne1 ve 4minute aşkın beni bitirdi bxjxbxjbx

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Keşke dağılmasalardı dediğim harika bir grup:

Her izlediğimde ve dinlediğimde ilk günkü heyecanı bana hissettirebilen nadir parçalardan Adrenaline... O kadar eğlenceli ve neşeli bir şarkı ki benim için, Junhyung'a olan kinimi bile anlık olarak unutturabiliyor, müthiş bir şey. :')

ayyyy ben senin şarkı zevksine güveniyorum bakıcam hepsine 😍😍

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,104
ayyyyy çok güzel örnekler vermişsin şaka mı? özellikle 2ne1 ve 4minute aşkın beni bitirdi bxjxbxjbx
ayyyy ben senin şarkı zevksine güveniyorum bakıcam hepsine 😍😍
tEŞEKKÜR EDERİMMMM!! 💜 💜 Ya uzun süre 4NIA'ydım, ultinin de ultisi grubumdu, Hyuna da ulti biasımdı, az değil 12 sene hayranlık yaptım kadına. kdfjgşldf O yüzden özellikle 4M ve Hyuna şarkılarına bayılırım. Daha öneriyordum da kendimi "Dur Kayısı, sakin ollll" diyerek durdurmak zorunda kaldım bir noktada. lkfgjldkgfkl Ayrıca 2NE1 sevmeyen de ne bileyim...