Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Pick Me'ler

Ü

Üye silindi 192

Sıkılmadınız mı gerçekten "entel" görüşeceğim diye hemcinslerinizini ezmekten? Bakın bunu sadece kadınlar için demiyorum, Pick me girl değil sadece olay bu türün erkeklerinde de çok büyük sıkıntı var. Birisi modayı takip ettiğinde "Ay ben de elime ne geçse onu giyerim bol salaş falan asla uğraşmam etekle vs vs" YAZARKEN KANSER OLDUM.

Hayır farklı değilsin, hayatını sırf bir kaç sosyal medya şakşakçılarından "wow tam evlenilecek hatun" gibi cringe bir kaç yorum almak için rezil ediyorsun ve bu da yetmezmiş gibi bir de kendini yakınlarının gözünde ezikleştiriyorsun? "Kanki Barbie ne yaa pembe pembe ben Oppenheimer'a gideceğim" çok büyük bir şey başardın şu an helal olsun 👏🏼👏🏼 Gittiği film bari Godfather, Esaretin Bedeli gibi bir şey olsa bu tür sosyal medyada yatıp kalktıkları için maksimum kalite anlayışları Breaking Bad ve Twd falan. Uğruna hemcinslerini aşağıladığı film fiziği geç onca ölen insanın hayatını yoka sayan bir katili neredeyse güzelleyecek, Daniel Day Lewis biyografi filmlerinin yanından bile geçemeyecek bir "yapım"

Bir kaç erkeğe yaranıp dillerinde pelesenk olacağım diye bu kadar düşüp ezikleşmeyin, bu arada modayı takip edenlere dediğiniz o kelimeler ayrı komik, yaranmaya çalıştığınız o erkeklerin ağzının suyunu akıta akıta baktığı kişilerin hepsi moda dünyasından çıkan ama sizler gibi ezikce bir hareketle kadın düşmanlarına hiçbir zaman yanaşmayan zeki, güzel ve yetenekli kadınlar.

Herneyse, gidin ve hayatınızda ikinci planda olmaya devam edin zira kadınların yaşadığı zorlukları reddeden ve kendi hemcisine onu obje olarak görenler için saldıran herkesin olabileceği tek yer ikinci ve arka plan olabilir zaten 😚🤏🏼
 

Lilyy

Rookie Idol
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
400
Tepki
891
Puan
62
Pick me lafını duyduğumda aklıma gelen olay;
Ben: Pick me dinliyorum-
Kardeşim:"Abla bunlar niye pick me diye şarkı söylüyor?"
Ben:"Pick me o zamanlar hakaret değildi 🥲"
O değil de kendini farklıyım diye ilan edenler de boktan ama insanlara "o kol ne abla 🤮" diye atlayıp konuşan varlıklar da var.İkisi de aynı 💩
 
Benzer konular Forum Tarih
Eren yeager Hikaye ve Anılar 7 753

Benzer konular

Üst