Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Pozisyonsuz Gruplar

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Geçen gün pozisyonsuz gruplar aklıma geldi ve öyle hoş dursun diye pozisyon vermemezlik etmeyeceklerini dusundum ve aklıma pozisyon verildiginde acıkta kalanlar olduğu için verilmeyebilecegi geldi. Mesela ben txt stanliyorum fanları degilim pek takip etmiyorum ama bilgi sahibiyim haklarında. Pozisyon verecek olursak

Yeonjun- main dancer main rapper sub vocal
Beomgyu- visual center lead dancer ( sesi hoş ama vokali mlsf💀 gelistirse bu sesle muthis olur)
Kai- lead dancer lead vocal maknae visual
Taehyun- main vocal (aklıma baska bir sey gelemdi ama main vocal oldugu belli. Lider dansçı olabilir mi diye dusundum ama bazen centerdayken diğer yerine yetismesi gerekince hareketi tamamlamıyor. Kai yeonjun ve beomgyu hep tamamlıyor)
Soobin- Leader visual

Soobine bir sey kalmıyor direkt mesela Taehyunun pozisyonu da az. Soobin dans ederken cok şirin duruyor ama sanki kambur duruyormus gibi geliyor. Belki senkronize olmak için digerleriyle ayni egilmeye calisiyordur ama bilmiyorum

Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
center nası beomgyuu yeonjun center doğmuş gibi geliyo bana. kliplerde genelde beomgyu center oluo ama genel düşününce yeonjun bence
Beomgyu ozguveni toparlasa bir seyler yapsa olacak gibi ya ben yakistiriyorum centera. Hala txt'de ne eksik bulamıyorum niye patlama yasamiyorlar

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Beomgyu ozguveni toparlasa bir seyler yapsa olacak gibi ya ben yakistiriyorum centera. Hala txt'de ne eksik bulamıyorum niye patlama yasamiyorlar
özgüveni toparlasa beomgyu'nun herrrr şeyi patlar ama çok içine kapandı..son zamanlarda nasıl pek bilemiyorum ama bi ara iyice geri çekmişti kendini

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,938
Bir ara blog da yazmışlardı sanırım ordan aklımda kalan ve katıldığım birşeyi yazmak istiyorum eğer grup pozisyonsuz olacaksa her CB farklı üyenin merkez olması,her CB farklı üyenin rap yapması vb lazım.Öbur türlü saçma oluyor bencede.
ve aklıma pozisyon verildiginde acıkta kalanlar olduğu için verilmeyebilecegi geldi.
Bence ana sebep bu.İdoller hakkında yetenek tartışması çıkmasını azda olsa engellemek için

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
Ya inanamıyorum bende bı ara bu konuda başlık açmayı düşünüyordum aslında genel olarak çoğu 4 Jen grubunda bu durum mevcut 3 Jen de bu durumda olan çok grup olduğunu sanmıyorum ben 3 Jen gibi olmasını daha çok seviyordum yeteneklerini bu şekilde daha iyi gösteriyorlar bence

Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Ya inanamıyorum bende bı ara bu konuda başlık açmayı düşünüyordum aslında genel olarak çoğu 4 Jen grubunda bu durum mevcut 3 Jen de bu durumda olan çok grup olduğunu sanmıyorum ben 3 Jen gibi olmasını daha çok seviyordum yeteneklerini bu şekilde daha iyi gösteriyorlar bence
Bence zararı bile var gxkabeka main dancer tiktok editlerine yeonjun kyomuyorlar mesela pozisyonu yok cunku