A
Anonymous (9807)
Bugün bir sıkıntımdan bahsedeceğim ve bahsederken ilaç isimlerini de sansürlü bir şekilde paylaşacağım. Daha önce kullanan ve etkilerini benzer gören kişiler varsa ve yardımcı olurlarsa bu konu hakkında çok mutlu olurum şimdiden. Öncelikle sımav senem ve odaklanma sorunum sebebiyle doktora gittim aylar önce. Bana sel*tra adlı ilacı yazdı. Başta yararını görsem de sonra odağım yine kayboldu. İkinci defa gittiğimde dozunu arttırdı ve daha uzun süreli kullanım önerdi. Fakat ne yazık ki pek de iyi geçmedi süreç odaklanma açısından. Hatta istemsiz ayak sallama ve el titremesi başladı. Dün doktora gittiğimde başka bir ilaç yazdı ve ilaç antidepresan. Fakat depresyon ile alakam olduğunu düşünmüyorum. Daha önce yazdığı ilaç biraz da olsa odak arttırıyordu ama dep*ks adlı bu ilaç bildiğimiz antidepresan. Sınava yakın antidepresan kullanmak iyi fikir mi bilemiyorum ve ders çalışamadığım için de acayip stresliyim. (Çalışmaya çalışırken kafam başka yerlere gidiyor ve hevesim kalmıyor.) Daha önce bu tarz ilaçları kullanan varsa ya da doktora bu sebeple giden varsa yardımcı olabilir mi bana? İlaç uyku açar dedi ama dünden beri uyuyorum. Ayrıca ciddi baş dönmesi yaptı ve kütüphanede neredeyse bayılıyordum. Bu tarz yan etkileri olduğunu biliyorum fakat inanılmaz strese sokuyor bu durum beni.