Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Önemli Raporlar Bölümünü Artık Görebileceksiniz

Ü

Üye silindi 123

Yanıt atmadan önce yazmıştım, yanıt atmış ve tahmin ettiğim gibi sözlerini kimsenin samimi bulduğu yok. Bunun sebebinin de bahsedilen diğer hesap ile yaşananlara dayandığını düşünmüyorum. Ayrıca o hesap ile aynı kişi sanılmasının bir sebebi olmalı değil mi? Yoldan geçene "SEN PATRİARKALSİN!" denmiyordur sanırım.
 

Nora

Rookie Idol
Katılım
16 Haz 2023
Mesajlar
360
Tepki
1,431
Puan
119
mesaj yazdığın bazı konular silinmiş olabilir bundan kaynaklı olarak mesajların ve tepkilerin de siliniyor
Olabilir aklıma gelmemişti, çok da aktif olamıyorum gerçi.
Sen çok içine atıyorsun sanırım bebiş ama içine atma hiç bir şeyi olur mu
Olur atmam 😊
Sen az ama öz konuşuyosun😌🥰
Ayy 😊 konuşucak bişey bulamıyorum bazen.
 

peterpan

Fanbase Starter
Katılım
20 Tem 2023
Mesajlar
582
Tepki
1,362
Puan
169
ya konu kadın düşmanlığı flnı da geçti artık. hadi eski hesabında öyleydi burada değil. daha doğrusu tek cümlesini bulamadık diyelim. bu rahatsız edici üslubunu sineye çekmemiz anlamına mı geliyor. bir insanın her yorumu kışkırtıcı veya emrivaki mi olur.. ben hadi rahatsızım ama görmezden gelebiliyorum. iyi de bütün forum rahatsız olduğunu söylerken niye bişey yapılmıyor. tamam direkt banlayamıyorsunuz bir nedenle kendi aranızda diyelim. o zaman oylama açın da görelim forum ne düşünüyor. aihm'den karar çıkmasını mı bekliyoruz banlanması için anlamadım:cautious:
 
Ü

Üye silindi 123

Tamamen örnek vererek konuşacağım. Siteye geldiğimde birisi bana sen peonysın dese ne alaka, o kim ya da değil abi falan olurum. Oturup bu tarz bir durumda insan kendini açıklar çünkü herhangi birisi değil p*d0 savunan kadın düşmanı birisi ile karşılaştırılıyor.
Evet ben de bundan bahsediyordum. Kimse kimseye durduk yere ''Sen şusun!'' diye bir ithamda bulunmaz. Bir sebebi olmalı ki bir benzerlik kurulsun. Ve kurulduğunda da bu kişi iyi kötü fark etmeksizin ben bir başkası olduğum konusunda ısrar edilmesini böyle rahat rahat, geçiştire geçiştire karşılamazdım. Açık ve net cevaplar verirdim. Ama hayır. Daha düne kadar karşılaştığı ithamlar karşısında hiçbirini reddetmemiş ve sadece bir başkasına özelde dedikleri ortaya çıkınca ancak öyle cevap veresi tutmuş. Durumun gülünçlüğü ayan beyan ortadadır diye düşünüyorum.
 
Üst