- Tepki
- -25
Çekemiyorlar mı seni pandacık?Vay canına zamanında "postu açılmamış görünce ben açayım dedin dimi" demem bile raporlanmış
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlÇekemiyorlar mı seni pandacık?Vay canına zamanında "postu açılmamış görünce ben açayım dedin dimi" demem bile raporlanmış
Dalgaya giriyoruz ama kaçırdın.Kim beni niye çekememezlik yapsın? Neyin tribine giriyoruz biz şimdi?
+Kadın düşmanı mısın?Ha illa bir cevap istiyorsanız, değilim.
Ben de ikna oldum şekerim gördüğüm en iyi savunmaydı(!)Şahsen ikna etti beni dağılalım millet dksjdjdkdk
Aynen pandacık normalde dalgaya alırdın bende hemen ciddiyet. Böyle olmaz pandacık.Benim üzerimden konuyu kaynatma. Mevzu sensin
Sen çok içine atıyorsun sanırım bebiş ama içine atma hiç bir şeyi olur muAylardır forumda takılıp da 500 mesaja ulaşamamış olmam çok ilginç. Sizin mi anlatacak çok şeyiniz var ben mi içime içime konuşuyorum. Gizli gizli siliniyor mu benim mesajlarım noluyor
Ne güzel işte aranan insan modeliSen az ama öz konuşuyosun
Öyle olsun pandacık.İnsanlar rahatsız olduğu bir konuyu dile getirirken senle oturup şaka yapmayacağım kb
Olabilir aklıma gelmemişti, çok da aktif olamıyorum gerçi.mesaj yazdığın bazı konular silinmiş olabilir bundan kaynaklı olarak mesajların ve tepkilerin de siliniyor
Olur atmamSen çok içine atıyorsun sanırım bebiş ama içine atma hiç bir şeyi olur mu
Ayy konuşucak bişey bulamıyorum bazen.Sen az ama öz konuşuyosun
Evet ben de bundan bahsediyordum. Kimse kimseye durduk yere ''Sen şusun!'' diye bir ithamda bulunmaz. Bir sebebi olmalı ki bir benzerlik kurulsun. Ve kurulduğunda da bu kişi iyi kötü fark etmeksizin ben bir başkası olduğum konusunda ısrar edilmesini böyle rahat rahat, geçiştire geçiştire karşılamazdım. Açık ve net cevaplar verirdim. Ama hayır. Daha düne kadar karşılaştığı ithamlar karşısında hiçbirini reddetmemiş ve sadece bir başkasına özelde dedikleri ortaya çıkınca ancak öyle cevap veresi tutmuş. Durumun gülünçlüğü ayan beyan ortadadır diye düşünüyorum.Tamamen örnek vererek konuşacağım. Siteye geldiğimde birisi bana sen peonysın dese ne alaka, o kim ya da değil abi falan olurum. Oturup bu tarz bir durumda insan kendini açıklar çünkü herhangi birisi değil p*d0 savunan kadın düşmanı birisi ile karşılaştırılıyor.