- Tepki
- 1,362
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlSen sor diye canımNeden?
Sordum canım.Sen sor diye canım
Kakskdkdkfkgk çoğu kişi böyle sandı büyük ihtimalle, ben de diyorum durup dururken niye rapor geldi banaBi an ben rapor aldım sandım böyle ani şeyler yapmayın
Bu ben dedim ben ne yaptım whyBi an ben rapor aldım sandım böyle ani şeyler yapmayın
Birileri kendilerine verilen uyarının haksız olduğunu düşündüğünde o bölümde yazılanlar çok farklı taraflara çekilebilir gibi.Nasıl bir tartışma yaratabilir?
Sanırım ellerinde somut yani direkt hakaret içerikli yorumlar olmadığı için (ki kadın düşmanlığı bin kat daha kötü) banlayamıyorlar ve evet banlanan kişi tekrar farklı hesaplarla gelebiliyorsa ne anlamı var bunun ben de anlamadımay bir sorum olacak benim. erudite adli kullanici banlanmasina ragmen iki kere farkli hesapla geldi. banlanan kullanicilar forumda baska biri olarak gezebilecekse banlamanin ne anlami var acaba? hani bir de burada banlamanin daha kolay oldugunu, banlanan kullanicinin tekrar tekrar gelemeyecegini soylemisti adminler. kadin dusmani olan, forumdaki her uyeye rahatsizlik veren bir kullaniciyi sirf viplik satin aldigi icin mi banlamiyorsunuz merak ettim acikcasi.
Ay onu görmemiştim tek kelimeyle i*rencmis uzak dursun bizdenkendisi hicbir zaman o uye olmadigini reddetmedi ama. burdaki eski yorumlarindan da sitedeki yorumlarindan da kadin dusmani oldugunu gormek kolay diye dusunuyorum boyle sorunca inkâr eder tabii
keske sadece kadin dusmanligi yapsa... burda pedo guzellemeye calismisti bi keresinde de
Cevap versem bile cevabımın pek umursanacak gibi değil kanımca. Çünkü onlar imasını değiştirmeli ama oda benim cevabımla olmayacak gibi.@Erudite böyle cevap vermesini bekliyoruz
Ha illa bir cevap istiyorsanız, değilim.Cevap versem bile cevabımın pek umursanacak gibi değil kanımca. Çünkü onlar imasını değiştirmeli ama oda benim cevabımla olmayacak gibi.
Küçücük onu da düşündüm ama yok ya olmaz o dedim çok kısa bir süre deNiye herkes raporlandığını sanmış ben moderatör oldum sandım beş saniye eror verdim