Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Önemli Raporlar Bölümünü Artık Görebileceksiniz

Erudite

Fanbase Starter
Katılım
1 Eyl 2023
Mesajlar
423
Tepki
-22
Puan
166
Bu tartışma yaratma potansiyeli olan bir şey bunu yapmak istediğine emin misin @Uranyum .
 

ponywinx

Judith🩷
VIP Visual Queen
Katılım
15 Eyl 2023
Mesajlar
1,534
Tepki
2,864
Puan
143
ay bir sorum olacak benim. erudite adli kullanici banlanmasina ragmen iki kere farkli hesapla geldi. banlanan kullanicilar forumda baska biri olarak gezebilecekse banlamanin ne anlami var acaba? hani bir de burada banlamanin daha kolay oldugunu, banlanan kullanicinin tekrar tekrar gelemeyecegini soylemisti adminler. kadin dusmani olan, forumdaki her uyeye rahatsizlik veren bir kullaniciyi sirf viplik satin aldigi icin mi banlamiyorsunuz merak ettim acikcasi.
Sanırım ellerinde somut yani direkt hakaret içerikli yorumlar olmadığı için (ki kadın düşmanlığı bin kat daha kötü) banlayamıyorlar ve evet banlanan kişi tekrar farklı hesaplarla gelebiliyorsa ne anlamı var bunun ben de anlamadım
 

ponywinx

Judith🩷
VIP Visual Queen
Katılım
15 Eyl 2023
Mesajlar
1,534
Tepki
2,864
Puan
143
kendisi hicbir zaman o uye olmadigini reddetmedi ama. burdaki eski yorumlarindan da sitedeki yorumlarindan da kadin dusmani oldugunu gormek kolay diye dusunuyorum boyle sorunca inkâr eder tabii


keske sadece kadin dusmanligi yapsa... burda pedo guzellemeye calismisti bi keresinde de
Ay onu görmemiştim tek kelimeyle i*rencmis uzak dursun bizden
 
Ü

Üye silindi 123

Yanlış hatırlamıyorsam kendisine zaten defalarca bu soruldu. Hatta bugün de yine böyle şeyler soruldu verdiği cevap(-lar) sadece geçiştirmek üzerine verilen cevaplardı. Bu vakte kadar açık ortamda reddetmeyip size daha yeni özelde hayır değilim demesi ne kadar inandırıcı? Bu vakitten sonra kendini aklama çabası ile reddetse dâhi bu cevaptan kim tatmin olur? Ayrıca üstte de denildiği gibi neden kabul etsin? Kendisi tepki çekeceğinin farkında ancak buna rağmen açıkça bizim önümüzde bir kere dâhi reddetmedi. En azından ben tanık olmadım. Ancak nedense bir anda özelde reddedesi tutmuş. Ayrıca dedikleri ile yaptıkları bir değil. Eyleme mi bakacağız verdiği beyana mı? Forumun huzurunu bozduğu da aşikar bence diye düşünüyorum ama belli ki yeterli bir gerekçe olarak görülmüyor.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Üst