Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Rezilsiniz Kore

Ü

Üye silindi 192

Dün meydana gelen olay birdenbire suçsuz bir kadının üzerine atıldı ve Bts üyeleri de linç yemeye başladı ama olay bambaşka hatta bunu sitede söyleyenleri eksilemişler ve kaynakları Allkpop hahahahaha neyse gelin herkesin yalan yanlış yaydığı olayın orijinaline Kore haberlerinden bakalım.


"Bugün saat 20:36 sıralarında Seul Metro Hattı 9'a ait trenin içinde 'gaz kokusu' olduğu ihbarı alınmış ve yolcular tahliye edilmiştir. Polis ve itfaiye yetkililerinin bildirdiğine göre, Gimpo Havalimanı Garı istikametine giden Line 9 ekspres trenindeki bir yolcudan, "Garip bir koku var, insanlar çığlık atarak koşup bayılıyorlar" diye bir ihbar geldi. Tren Sinnonhyeon İstasyonu'nda durduğunda, yolcular aceleyle inerken yedi kişinin sıyrık ve morluklara maruz kaldığı bildirildi.

Olay yerini kontrol ettikten sonra itfaiye yetkilileri olağandışı bir şey görmedi ve yaralıları naklettikten sonra geri çekildi. Aynı zamanda polise "isyan var' ihbarı geldi. Polis trenin içini ve dışını aradı ama yine ihbarla aynı duruma rastlanmadı.





Olayın kimin Bts'in üstüne attığı çok açık, yıllarca uğraştı şimdi de üyeler askerdeyken deneyeyim dedi ama evdeki hesap çarşıya uymadı YİNE hahahahaha bu haberden üyelere küfür eden mi dersin, o yabancı hamam böceğini idam edelim diyen mi dersin, o kadını bulursam döverek bilmem ne yapacağım mı dersin hepsi vardı yorumlarda ve üzücü olan şey aynı yalan haberi 2 kere bu site de çevirmiş olması, açıkçası üzüldüm fakat onlar da pann'dan çevirdiği için pek bir suçları yok aslında suç Pann sitesinin. Bu genel bir uyarıdır, bir haberin doğruluğu hakkında bilginiz yoksa yazıp çizip yaymayın sonu işte böyle yerlere gidiyor. Neyse her zamanki gibi Koreliler globale rezil oldu, olayın tek iyi tarafı bunların ne kadar rezil bir millet olduklarının tekrar gün yüzüne çıkması sanırım.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

Reziller ya. Sitedeki haberlere girmeye korkuyorum, nasıl şeyler demişlerdir şimdi. Zaten millet btsin ayağı takılsada üstüne çullansak diye bekliyorlar. Sinirim bozuldu sabah sabah
Çok yüklenmemiş sitedekiler aslında, sanırım Twitter'da gezdikleri için %100 olayın orijinaline denk gelmişlerdir ama Kore cephesi korkunç, paçalarından rezillik akıyor hele öylece duran kıza neler neler yazılmış bir görsen nutkun tutulur.
 
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

Pek bts ile ilgilenmiyorum.Dedigin kişi kim birde neden böyle bir şey yaptı
Bir şirketmiş ama adını vermedi "Sadece 'bir şirket' olarak bilin" yazmış bir Koreli yazar, olayın aslının açıklandığı haberi Twitter'a attığı sırada. Çoğu zaman uğraşıyormuş grupla bu şirket ama hangi şirket olduğunu yazmamış fakat Armyler hemen anlamış, geçmişe bakarsak sanırım Yg'den ya da Kakao'dan bahsediyor çünkü haber manipülasyonu yaptı falan da yazmış.
 
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

Çok şaşırdım ya niye birden bire BTS in üstüne atmışlar ki
Bilmiyorum fakat yan vagon diye bir iddia da çıkmış pann'da ama resmi haber kanalları bunu da haber yapmamış ve Twitter'dan bazı Koreli kesim bağıran kişilerin nefes alamadıkları için bunu yaptıklarını söylemişler sonuç olarak böyle bir olayda bile linçlenen Bts üyeleri olmuş, çok komiğime gitti.
 

Nayna

Fanbase Starter
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
536
Tepki
1,846
Puan
51
Yani kendi ülkelerinde olan bir olay olduğu için korkmaları ve suçlu arayışları normal ama bir kpop grubu nasıl böyle bir olay çıkarabilir? Adamlar evde otururken saçma sapan bir olayla suçlanmaya başlanıyor. Çok garip bir milletler gerçekten
 
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

Aaa inanmıyorum, iyi ki attın bunu. Twitter falan kullanmadığım için doğrusunu bilmeyecektim. Reziller cidden. Her haltta mızrak mutlaka BTS'e giriyor. Doğru olsaydı bile sanki olayı BTS organize etmiş gibi konuşmuşlardı clshjckhdjchdjf
Twitter'da öyle bir kaos çıktı ki millet topluca Koreliler'e laf atıyorlar, bildiğin rezil oldular. Antiler zaten böyle haberleri bekliyorken bazı fanların Suga'ya "Yayın açmamalıydı" falan yazması da çok garibime gitti, yazık hakaret alan yabancı kıza da ayrı üzüldüm.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yani kendi ülkelerinde olan bir olay olduğu için korkmaları ve suçlu arayışları normal ama bir kpop grubu nasıl böyle bir olay çıkarabilir? Adamlar evde otururken saçma sapan bir olayla suçlanmaya başlanıyor. Çok garip bir milletler gerçekten
Yemin ederim bunu düşündüm sitede ilk gördüğümden beri, haber o kadar üstün körüydüki aklıma yatmıyordu meğerse olay zaten bambaşkaymış. Ben de ilk siteden öğrendim olayın başka olduğunu ama fan savunması olabilir diye pek itibar etmedim ilk ama Twitter'a girince olayın gerçekten de başka olduğunu öğrendim hem de Koreliler sbs üzerinden anlatıyordu.
 
Üst