- Tepki
- 1,350
Romantik komedi kdrama söyler misiniz? Kiralık aşkın kore versiyonunu izleyeyim dedim de güzel değildi ya. Komik de değildi. İlk bölümüne bile dayanamadım smsksk
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlO romantik komedimiymişm aksiyon korku falan sanıyordum nsksks. TeşekkürlerMy demon
daha devam ederdim ama usendim fzjxvnzbznznxhnxwhat's wrong with secretary kim 🩷
weightlifting fairy kim bokjoo🩷
strong woman do bongsoon🩷
true beauty
king the land
while you were sleeping
my id is gangam beauty
school 2017🩷
business proposal
my demon (hala devam ediyor)
a good day to be a dog (hala devam ediyor)
she would never know
princess hours
my secret romance
my lovely liar
hometown cha cha cha🩷🩷🩷🩷
welcome to waikiki
it's ok not to be ok🩷🩷🩷
our beloved summer
goblin
w two worlds
extraordinary you
siddetle oneririm 🩷
fantastik ogeler var
romantizm disinda kendi ayri ilgi cekici konusu da var tam romcom degil gibi
Perfect marrige revenge izleyelim bakalım. Çok şiddetli önermişsin merak ettim sjskskskwhat's wrong with secretary kim 🩷
weightlifting fairy kim bokjoo🩷
strong woman do bongsoon🩷
true beauty
king the land
while you were sleeping
my id is gangam beauty
school 2017🩷
business proposal
my demon (hala devam ediyor)
a good day to be a dog (hala devam ediyor)
she would never know
princess hours
my secret romance
my lovely liar
hometown cha cha cha🩷🩷🩷🩷
welcome to waikiki
it's ok not to be ok🩷🩷🩷
our beloved summer
goblin
w two worlds
extraordinary you
perfect marrige revenge (lutfen izleeee) 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷
siddetle oneririm 🩷
fantastik ogeler var
romantizm disinda kendi ayri ilgi cekici konusu da var tam romcom degil gibi
kdrama klasigi izlemeyeni dovuyorlar
Perfect marrige revenge izleyelim bakalım. Çok şiddetli önermişsin merak ettim sjsksksk
Ben iki diziyi aynı anda izleyemiyorum ksksksksksk perfect marrige revenge 1. bölümünü izledim az önce başlarda sıkılmıştım ama sonu çok güzeldi, meraklandırdı. Ona devam edeceğim.ayyy izle pisman olmazsin. hatta su siralar marry my husband yayinlaniyor, iki dizi benzer konulara sahip onu da izle mutlaka. pazartesi sali yeni bolumleri geliyor hemen yetis guncele jxvxnxbnxbx
sen zevkli bi insansin cunku bitanem bak nasil da cogunu izlemissin. zevki iste zevkliÇoğunu da izlemişim be Açelya abla
İzledim bitirdim. Gerçekten çok güzeldi, kızın birinci kocası çok sinir bozucuydu ya. Babaanne de pek bi mükemmeldi skskskmsayyy izle pisman olmazsin. hatta su siralar marry my husband yayinlaniyor, iki dizi benzer konulara sahip onu da izle mutlaka. pazartesi sali yeni bolumleri geliyor hemen yetis guncele jxvxnxbnxbx
bi saniye hangisini izledin perfect marrige revenge mi marry my husband miİzledim bitirdim. Gerçekten çok güzeldi, kızın birinci kocası çok sinir bozucuydu ya. Babaanne de pek bi mükemmeldi skskskms
Perfect marrige revenge izledim. 12 bölümdü zaten çokta güzeldi. Teşekkürler öneri için tekrardan 🩷bi saniye hangisini izledin perfect marrige revenge mi marry my husband mi
aaa rica ederim her zaman bu arada marry my husband da benzer konuya sahip ve o da cok iyi birgun ona da bakarsin 🩷🩷🩷Perfect marrige revenge izledim. 12 bölümdü zaten çokta güzeldi. Teşekkürler öneri için tekrardan 🩷
Bir gün bakarım evet ama o gün hangi gün bilmiyorum smsmsmsm bahar izlemeyı düşünüyorum bu ara ona bakacağım sonra belki bunu izlerimaaa rica ederim her zaman bu arada marry my husband da benzer konuya sahip ve o da cok iyi birgun ona da bakarsin 🩷🩷🩷