- Tepki
- 3,931
İyi,kötü,üzücü,komik fark etmez.Tecrübelerinizi,anılarınızı paylaşın yeter.
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlBu kadar ilginç bir anı geleceğini tahmin etmemiştim lzlslkdmxSanalda bir tane arkadaş edinmiştim erkekti normal konuşuyorduk hatta hoşlandığı kızı anlatıyordu bir gece azdım diyip pipi sinin fotarafını atmıştı
Hayatımda gördüğüm en iğrenç şeydi bir süre erkeklerden tiksinmeme sebep oldu kendimi 1,2 yıl lez sandımAaa ne kadar ayıp, terbiyesiz herif. Bu arada link var mı?
Ama bu çok tatlıSanaldan çok fazla yabancı arkadaş edindim. 3 senedir baya yakın arkadaş olduk. Hayatımın en kötü dönemini de bu sanal ortam yüzünden yaşadım ama çok uzun olduğu için onu değil de güzel anılarımdan bahsedeceğim.
2021de doğum günüm için 3 arkadaşım bir video hazırlamıştı. Tatlı tatlı mektuplar yazmışlardı. Çok duygulanmistim o videoyu görünce. Yine aynı sene Kanadalı arkadaşım benim için pasta almış, arabasını süslemişti
Ekli dosyayı görüntüle 7064 Ekli dosyayı görüntüle 7065 Ekli dosyayı görüntüle 7066
En mutlu olduğum günlerden biriydi. Dünyanın her yerinden iyi dilekler ve güzel mektuplar alıyordum
Sanalda Her ne kadar kötü anılarım olsa da çok güzel zamanlar geçirdim. Birlikte oyunlar oynadık, dertlestik, güldük, eğlendik. Birbirimizden çok uzak olsak da hiç uzak değilmişiz gibi hissettirdi hep. Seneye bir arkadaşım İstanbula geliyor yavaş yavaş gerçekleşiyor buluşmalarımız
Karma gelir umarım başlarınaHepsi birlik olup beni zorbaladı sosyal fobim oluştu sayelerinde cok sukur
Hepsi birlik olup beni zorbaladı sosyal fobim oluştu sayelerinde cok sukur
kim garam is that you???? idol olsan gözünün yaşına bakmadan cancellardık senionline oyun oynuyordum ve o oyunun ortami icin arkadaslarimla bir itiraf sayfasi acmistik ve acikcasi cok egleniyorduk cunku hem kim oldugumuzu tahmin etmeye calisanlarla ugrasmak hem de oyuncularin attiklari mesajlar, itiraflar cok komik oluyordu. hatta oyunun bir modunda teror estiren bir tayfa vardi bizi surekli tehdit edip duruyorlardi onlarla ilgili paylastiklarimiz yuzunden. bi kere story'de etkinlik yapalim derken arkadaslarimdan biri yuzunu atmisti yanlislikla story'ye ve bir kisi gormustu bizi rezil rusva etmisti tum oyuna WOSKQOKDOW sonra da hesabimizi spamlayarak kapattirmislardi zaten. korkunc bir donemdi ama cok eglenmistim. sanalda yasadigim en eglenceli olay bu olabilir
o sayfada yapmaktan pisman oldugum sey insanlarin ifsalarini paylasmakti. o kisilerden de ozur diledim cok kucuktum o zamanlar 14 yasinda falandim akil edememistim.
burda yumuşak tofu taklidini yapmaya devam et sen hadi bakim kelebek.bence sen susmalisin dostum.
Ama sen harbi çok tatlısınBir keresinde arkadaşım bana "yemek istediğim tatlılar" diye bir video gönderip "2. harika" yazmıştı. İkincisinde de siyah ekran vardı. Çok mutlu olmuştum
Teşekkür ederim canım, sen de az değilsinAma sen harbi çok tatlısın
Aaa sen geri mi döndünOrtaokuldayken sanaldan Zeynep diye bir arkadasim var Baekhyun'a resmen takintiliydi ve benimle zorla roleplay yapmaya calisiyodu ben de onu cok sevdigim icin hayir diyemiyodum baya 1 ay falan Bakehyun olarak onun erkek arkadasligini yapmistim ya cok kotuydu ship isimleri de ZeyBaek'di
Geçmiş olsun canım iyiki tekrardan geldin aramızaYa bi sure sosyal medya detoksu yapayim dedim sonra annemlerin mutfak ve kiler yaptiracagi tuttu ev karisti ve en sonunda sag bacagimla alakali sorunlar olustu yuruyemedim falan ondan isteyerek basladigim detoks zorunluluga donustu alfjaldjakd