Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Şarkı Ödevi

hanakaru

Trainee
Tepki
28
merhabalarrr

bir ödevim için ricada bulunacağım
aşağıya eklediğim şarkıyı dinleyip kısa bir yorumda bulunabilir misiniz? hissettirdikleri, gözünüzde/aklınızda canlandırdıkları vs. hakkında olabilir çok spesifik olmasına gerek yok
şimdiden teşekkür ederimmm!

2307

Fanbase Starter
Tepki
1,175
Hemen bakıyorum...
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Şarkı bana Cigarettes After Sex vibe'ı verdi (müziğinin biraz daha hızlı versiyonu gibi)
Ayrıca ses efektlerini sevdim. Hissettirdiklerine gelecek olursam iki üç kişiden oluşan arkadaş grubuyla anılar biriktirmeye çalışan bir gencin dinleyebileceği türden olmuş (şarkının anlamı olarak bir şey diyemem belki bir sevgiliye armağan edilecek türdendir😅)
Arabaya binip gün batımında denize sürmek gibi hissettirdi, kıştan çıkıp bahara girerken ki zaman dilimi ise en uygunu gibi...

Son düzenleme:
Konu Sahibi
hanakaru

hanakaru

Trainee
Tepki
28
Hemen bakıyorum...
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Şarkı bana Cigarettes After Sex vibe'ı verdi (müziğinin biraz daha hızlı versiyonu gibi)
Ayrıca ses efektlerini sevdim. Hissettirdiklerine gelecek olursam iki üç kişiden oluşan arkadaş grubuyla anılar biriktirmeye çalışan bir gencin dinleyebileceği türden olmuş (şarkının anlamı olarak bir şey diyemem belki bir sevgiliye armağan edilecek türdendir😅)
Arabaya binip gün batımında denize sürmek gibi hissettirdi, kıştan çıkıp bahara girerken ki zaman dilimi ise en uygunu gibi...
özellikle anlamından ayrı olarak hissettirdikleri önemliydi benim için bu yüzden çok teşekkür ederimm

s reactions amino GIF

stormy2

Trainee
Tepki
47
adamın sesi cızırtılı gibi geldiği için beğenmedim ama yukardaki arkadaşın dediği gibi bana da cigarettes after sex vibeı verdi ama şarkı tam gece sahilde arkadaşlarınla oturup dertleşirken dinlenecek gibi

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Coming of age konulu bir filmde jenerik sahnesinde bir grup arkadaşın üstü açık bir arabada seyahat ettiğine şahit oluruz ve arkada bu şarkı çalar. Direkt böyle canlandı kafamda.

Ü

Üye silindi 181

merhabalarrr

bir ödevim için ricada bulunacağım
aşağıya eklediğim şarkıyı dinleyip kısa bir yorumda bulunabilir misiniz? hissettirdikleri, gözünüzde/aklınızda canlandırdıkları vs. hakkında olabilir çok spesifik olmasına gerek yok
şimdiden teşekkür ederimmm!

Birșey hissedemedim pek sanki müziği başka bir yerde duydum gibi ama bir film sanırım