Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Seçimdeki Mızıkçılık

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Nasıl yanlış basabildin bize de anlatır mısın? Yoksa bizi mi koparıyon?
Van kedisini seceneklerde gorunce ki ilk secenekti ben de yakiniz diye bastim gitti sonra baktım bloomu gordum degistirmek istedim cunku blooma daha onceden tamam sana verecegim demistim uranyuma yazdim sonra hemen cunku oy degistirme secenegi yoktu da nasıl yanlis basilmaz cok acayip olan ne?

Konu Sahibi
A

Anonymous (1358)

Van kedisini seceneklerde gorunce ki ilk secenekti ben de yakiniz diye bastim gitti sonra baktım bloomu gordum degistirmek istedim cunku blooma daha onceden tamam sana verecegim demistim uranyuma yazdim sonra hemen cunku oy degistirme secenegi yoktu da nasıl yanlis basilmaz cok acayip olan ne?
Blooma vereceğine söz verip sadece Van kedisini görüp nasıl oy atabiliyorsun. Bana hiç mantıklı gelmedi. İki tarafında gönlü olsun diye yapmışsın bence

Konu Sahibi
A

Anonymous (8d76)

Adanaya gideğkmi şalgamından içeğkmi hele gardaş gel gideğkkkk gideğk gideğk gel gideğkkkk Adana ya gel gideğkkk

Konu Sahibi
A

Anonymous (f333)

Basmasaydın. Sonradan bu kadar lafını edecekseniz daha dikkatli olsaydın.

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Gerçekten çok abartmaya başladınız. Alt tarafı bi seçimde konu nerelere geldi ya.
Sırf eğlenmek için uğraştık ama heves bırakmadınız ya.
Bu başlığı açarak da çoğu kişiyi zan altında bırakıyorsunuz ve kafanıza göre bir şeyler söyleyip duruyorsunuz