- Tepki
- 4,552
Ben vazgecmedim o kadar soz vermistim bir anlik dalginlikla hata yaptimAsk bana vericekti diye öyle söyledim sonra bende vazgeçtim uranyuma da söyledim
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlBen vazgecmedim o kadar soz vermistim bir anlik dalginlikla hata yaptimAsk bana vericekti diye öyle söyledim sonra bende vazgeçtim uranyuma da söyledim
Tubissim benimTubiş yorum yapıyor deneme 1 2 3
Attım ve goruldu su anMühüre bassınlar sandığa atsınlar sonra yanlış oy attım diyip sandığı kırıp oyunu değiştirmesine izin verilsin böyle şey nerde görülmüş acaba??
Bir oy için bu kadar mücadele ediyorsanız başkalarının da bunun saçma olduğunu düşünmeye hakkı var kendi yaptığınızı küçümsemiyorsanız başkalarının düşüncelerinide küçümsemeyinÜlkenin yanında önemsiz kalıyo verdipin örneğe dikkat et
Sence ben kimim @TubisssTubissim benim
Bir oy icin bu kadar mucadele degil yanlis basmistim ve duzelttimBir oy için bu kadar mücadele ediyorsanız başkalarının da bunun saçma olduğunu düşünmeye hakkı var kendi yaptığınızı küçümsemiyorsanız başkalarının düşüncelerinide küçümsemeyin
Bir oy icin bu kadar mucadele degil yanlis basmistim ve duzelttim
Dikkat et uçağı kaçırma bi kaos uğrunaBensiz kaos mu Yeni gördüm
Ultra üstün bilginle anonu rezil etmeye çalışıp senin rezil olmana karşılık söylemiş olabilir.Tam olarak kimi rezil etmeye çalıştığımı da söylersen çok iyi olacak. Madem konuya bu kadar hakimsin.
gitme kararindan vazgecirtecekse hemen koaslayabiliriz forumuBensiz kaos mu Yeni gördüm
Van kedisini seceneklerde gorunce ki ilk secenekti ben de yakiniz diye bastim gitti sonra baktım bloomu gordum degistirmek istedim cunku blooma daha onceden tamam sana verecegim demistim uranyuma yazdim sonra hemen cunku oy degistirme secenegi yoktu da nasıl yanlis basilmaz cok acayip olan ne?Nasıl yanlış basabildin bize de anlatır mısın? Yoksa bizi mi koparıyon?
Bende aslında @Gülzssx🐢 un ingilizce öğretmeniyimgitme kararindan vazgecirtecekse hemen koaslayabiliriz forumu
eveeet acikliyorum ben aslinda basindan beri @Vankedisi🐈 nden nefret ediyorum sirf ajanlik yapmak icin ona oy verdim. boyle ogrenmek zorunda kaldigin icin uzgunum kedicik
Blooma vereceğine söz verip sadece Van kedisini görüp nasıl oy atabiliyorsun. Bana hiç mantıklı gelmedi. İki tarafında gönlü olsun diye yapmışsın benceVan kedisini seceneklerde gorunce ki ilk secenekti ben de yakiniz diye bastim gitti sonra baktım bloomu gordum degistirmek istedim cunku blooma daha onceden tamam sana verecegim demistim uranyuma yazdim sonra hemen cunku oy degistirme secenegi yoktu da nasıl yanlis basilmaz cok acayip olan ne?
EVET BEN
bu da kelebebekkkkTubiş yorum yapıyor deneme 1 2 3
Gelmezse gelmesin acikcasi fermantasyon testlerim beni beklerBlooma vereceğine söz verip sadece Van kedisini görüp nasıl oy atabiliyorsun. Bana hiç mantıklı gelmedi. İki tarafında gönlü olsun diye yapmışsın bence
Basmasaydın. Sonradan bu kadar lafını edecekseniz daha dikkatli olsaydın.Van kedisini seceneklerde gorunce ki ilk secenekti ben de yakiniz diye bastim gitti sonra baktım bloomu gordum degistirmek istedim cunku blooma daha onceden tamam sana verecegim demistim uranyuma yazdim sonra hemen cunku oy degistirme secenegi yoktu da nasıl yanlis basilmaz cok acayip olan ne?