Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Sevdiginiz Idol/Grup Hakkinda Elestiri

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
Cok ozgun bir başlık olmadı ama canım sıkıldı ve aklıma başka bir şey gelmedi
aespa: baslik sarkilarinin koreografileri hiç hoşuma gitmiyor ve bazen yüksek notalar aşırı gereksiz oluyor
Red velvet:lütfen ama lütfen hwr şarkıya rap eklenmesinler gercekten çoğu şarkıyı dinleyemiyorum
Twice: fs oncesi bsidelarini ve Japonca şarkıların çoğunu sevmiyorum sanki sarki olsun diye olmuş gibiler

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
Twice beni uzer 😭 ben de fs ve fs sonrasi baslik sarkilarini hic sevmiyorum. Itiraf edeyim o donemden sonrasindaki bsidelar daha iyi ama baslik sarkilari icin ayni seyi soyleyemem 👉🏻👈🏻
Enhypen stanleyen birisi olarak cocuklarin Shout Out, Karma, Bluckbuster tarzi rock (?) sarkilari yapmayi birakmalari lazim ya. Entrumanlarin One In A Billion'da kullanimi cok iyiydi zaten Top 5'imde o sarki. Attention Please'de yine dinleniyor ama daha fazla yapmasinlar lutfen. Bir de Hybe lutfen cocuklarin sesiyle oynamayi birak!
Twice için katılıyorum
Enha takip etmediğim için pek bir şey diyemem ama çocuklar çok tatlılar onu diyebilirim wjdnwjsj

minnybby💌

Trainee
Tepki
99
Twice için bireysel işlerin daha fazla olmasını isterdim. Kızlar farklı alanlarda başarılı olup kendi isimlerini marka haline getirebilecekken Twice olarak marka oldular.
Exo için de son birkaç dönüşleri hiç özenli gelmemişti bana daha iyi olabilirdi. Bir de globale pek açılamadılar ya ona yönelik daha çok iş yapılmasını isterdim.

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Twice beni uzer 😭 ben de fs ve fs sonrasi baslik sarkilarini hic sevmiyorum. Itiraf edeyim o donemden sonrasindaki bsidelar daha iyi ama baslik sarkilari icin ayni seyi soyleyemem 👉🏻👈🏻
Enhypen stanleyen birisi olarak cocuklarin Shout Out, Karma, Bluckbuster tarzi rock (?) sarkilari yapmayi birakmalari lazim ya. Entrumanlarin One In A Billion'da kullanimi cok iyiydi zaten Top 5'imde o sarki. Attention Please'de yine dinleniyor ama daha fazla yapmasinlar lutfen. Bir de Hybe lutfen cocuklarin sesiyle oynamayi birak!
Hybe'ın garip bir prodüksiyonu ve autotune kullanış şekli var bütün gruplarına yapıyor bunu. En azından erkek gruplarına çünkü nj ve fromiste görmedim.

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
Twice için bireysel işlerin daha fazla olmasını isterdim. Kızlar farklı alanlarda başarılı olup kendi isimlerini marka haline getirebilecekken Twice olarak marka oldular.
Exo için de son birkaç dönüşleri hiç özenli gelmemişti bana daha iyi olabilirdi. Bir de globale pek açılamadılar ya ona yönelik daha çok iş yapılmasını isterdim.
Jypyr sevgilerimi sunuyorum😶
Dftf eranin hiç olmamış gibi olması beni çok üzüyor

Ü

Üye silindi 187

Taeyong'un dövmelerini beğenmiyorum ve artık onu siyah saçla görmek istiyorum çocuk resmen çıkışından beri renkli saçlı.Sticker döneminde siyahtı sonra hemen yine boyattı.
Taeyon'un estetik yaptırmaya ara vermesini istiyorum.
D.O. ve chen artık saçını değiştirsin istiyorum sürekli aynı tarz sıktı.
red velvet artık rap yapmasın istiyorum sırf bu yüzden birthday dinleyemiyorum.
seulgi ve wendy al grup olarak çıksın istiyorum bence potansiyellerini vokalist olarak grupta çok iyi göremedik.Şöyle sağlam bir balladla ortalığı yaksınlar.
Ateez treasure serisine geri dönsün lütfen ya autotune son iki albümdür çok rahatsız edici seviyeye ulaştı ve albümde hep başlık şarkısı gibi şarkılar var.Treasure albümlerinde mutlaka daha sakin pop şarkıları veya balladlar konuluyordu.
Twice lütfen artık retro şarkı çıkarmayı bıraksın sıkıldım artık farklı şeyler duymak istiyorum.

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
BTS'i çok seviyorum. Şarkıları , dansları, sözleri çok güzel. Çok da emek vererek ve müziği severek işlerini yapıyorlar. Ama 2020 yılından sonra çıkardıkları şarkılar (Black Swan hariç) hep globale yönelik şarkılar ve o eski tadı vermiyor. 2020 yılından önceki şarkılar BTS'i BTS yapan şarkılardı benim için. Onları dinlemekten hiç bıkmıyorum .

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
Taeyong'un dövmelerini beğenmiyorum ve artık onu siyah saçla görmek istiyorum çocuk resmen çıkışından beri renkli saçlı.Sticker döneminde siyahtı sonra hemen yine boyattı.
Taeyon'un estetik yaptırmaya ara vermesini istiyorum.
D.O. ve chen artık saçını değiştirsin istiyorum sürekli aynı tarz sıktı.
red velvet artık rap yapmasın istiyorum sırf bu yüzden birthday dinleyemiyorum.
seulgi ve wendy al grup olarak çıksın istiyorum bence potansiyellerini vokalist olarak grupta çok iyi göremedik.Şöyle sağlam bir balladla ortalığı yaksınlar.
Ateez treasure serisine geri dönsün lütfen ya autotune son iki albümdür çok rahatsız edici seviyeye ulaştı ve albümde hep başlık şarkısı gibi şarkılar var.Treasure albümlerinde mutlaka daha sakin pop şarkıları veya balladlar konuluyordu.
Twice lütfen artık retro şarkı çıkarmayı bıraksın sıkıldım artık farklı şeyler duymak istiyorum.
Kyungsoo asla değiştirmez gibi geliyor sjdnss

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
BTS'i çok seviyorum. Şarkıları , dansları, sözleri çok güzel. Çok da emek vererek ve müziği severek işlerini yapıyorlar. Ama 2020 yılından sonra çıkardıkları şarkılar (Black Swan hariç) hep globale yönelik şarkılar ve o eski tadı vermiyor. 2020 yılından önceki şarkılar BTS'i BTS yapan şarkılardı benim için. Onları dinlemekten hiç bıkmıyorum .
Mic Drop,fake love,dna>>>

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
bu daha çok dilek listesi olacak ama eleştirecek bir şey bulamadım pek
treasure going crazy 0.2 çıkarsın istiyorum şu ana kadar çıkan şarkılarını sevdim beğendim ama bunun gibi bir şarkıya daha ihtiyacım var
blink değilim ben ama blackpinke de yazayım yaz için full albüm çıkarsın istiyorum aiiyl çok güzel daha fazlasını duymak isterdim onlardan
bir de mashiho ve yedam en kısa sürede çıkış yaparsa çok mutlu olurum

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
bu daha çok dilek listesi olacak ama eleştirecek bir şey bulamadım pek
treasure going crazy 0.2 çıkarsın istiyorum tamam şu ana kadar çıkan şarkılarını sevdim beğendim ama bunun gibi bir şarkıya daha ihtiyacım var
blink değilim ben ama blackpinke de yazayım yaz için full albüm çıkarsın istiyorum aiiyl çok güzel daha fazlasını duymak isterdim onlardan
bir de mashiho ve yedam en kısa sürede çıkış yaparsa çok mutlu olurum
Şimdi ismini görünce merak ettim yine acaba yedam neden ayrıldı ygnin açıklaması çok mantıklı gelmedi bana
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Run ,i need u, butterfly ,N.O ,danger , boy in luv
Eski şarkıları söyledik hep ama 2020 sonrasi en iyi şarkıları bence run bts her dinlediğimde gaza geliyorum müthiş bir şarkı title olsa net rekor birakmazdi

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
Şimdi ismini görünce merak ettim yine acaba yedam neden ayrıldı ygnin açıklaması çok mantıklı gelmedi bana
bana da asla mantıklı gelmiyor producerlük yapar muhtemelen ama yedam geri döneceğim falan dedi diye ben idol hayatına dönecek diye düşünüyorum yg gibi solo destekleyen bir şirketten bu yüzden ayrılmazdı. mashiho biraz daha düzeldikten sonra bu konuyla ilgili konuşacağım dedi ama muhtemelen sadece kendisiyle ilgili olanları anlatır

Tepki
150
İlk olarak sevdiğim grup Astro bana çok eğlenceli geliyorlar tabii rocky dışında hepsi sacma salak eğlenirken rocky kenarda ya onları izler ya da olmaz bile bazen rockynin dislandigini hissediyorum ama videolardada rocky böyle diyorlar tabii boyleyse hic birsey yapamazlar yani diğerleri şenşakrak ama rocky degil zaten gruptan ilk ayrılanda o oldu bu biraz beni meraka sokmadı değil

marin

Trainee
Tepki
637
Benim TWICE kızçelerimle ilgili en büyük şikayetim başlık şarkısı seçimleri. Bu konuda biraz dertliyim doğrusu. Şikayetim şirket yetkililerine aslında daha çok. Bana göre ICSM'den sonra şarkı çıkışları şöyle olmalıydı; Cry For Me single olarak 2021'in ilk çeyreğinde gelmeliydi şöyle güzel bir MV ile. Alcohol Free yerine yaz ortasında yine single olarak The Feels gelmeliydi. Ardından yıl sonunda da Scientist yerine ICON'un başlık şarkısı olduğu full albüm gelmeliydi. Bu sıralama çok daha ayakları yere sağlam basan bir gidişatta olurdu gibi geliyor. Bir diğer yıl yani geçen yıl için Between 1&2 gayet tatmin ediciydi kendi adıma. Yalnız Talk That Talk yerine Japonca olan Celebrate Kore geri dönüşünün başlık şarkısı olsa daha anlamlı olabilirdi sözlerden dolayı. Perfect World, Breaktrough gibi gibi birçok Japonca şarkılarının da Kore geri dönüşü olmadığından geri planda kalması üzüyor. TWICE'ın diskografisini çok ama çok seviyorum yalnız bazı şarkılar gerektiği gibi kullanılmıyor. Bu detay beni üzüyor. Benzerini ITZY'de de yaşıyorum bazen. Ahh JYP ahh. 😢

Ü

Üye silindi 187

Benim TWICE kızçelerimle ilgili en büyük şikayetim başlık şarkısı seçimleri. Bu konuda biraz dertliyim doğrusu. Şikayetim şirket yetkililerine aslında daha çok. Bana göre ICSM'den sonra şarkı çıkışları şöyle olmalıydı; Cry For Me single olarak 2021'in ilk çeyreğinde gelmeliydi şöyle güzel bir MV ile. Alcohol Free yerine yaz ortasında yine single olarak The Feels gelmeliydi. Ardından yıl sonunda da Scientist yerine ICON'un başlık şarkısı olduğu full albüm gelmeliydi. Bu sıralama çok daha ayakları yere sağlam basan bir gidişatta olurdu gibi geliyor. Bir diğer yıl yani geçen yıl için Between 1&2 gayet tatmin ediciydi kendi adıma. Yalnız Talk That Talk yerine Japonca olan Celebrate Kore geri dönüşünün başlık şarkısı olsa daha anlamlı olabilirdi sözlerden dolayı. Perfect World, Breaktrough gibi gibi birçok Japonca şarkılarının da Kore geri dönüşü olmadığından geri planda kalması üzüyor. TWICE'ın diskografisini çok ama çok seviyorum yalnız bazı şarkılar gerektiği gibi kullanılmıyor. Bu detay beni üzüyor. Benzerini ITZY'de de yaşıyorum bazen. Ahh JYP ahh. 😢
JYP cry for me ve perfect world'ü harcadı.Bunun dışında bence alcohol free güzel bir şarkı

marin

Trainee
Tepki
637
JYP cry for me ve perfect world'ü harcadı.Bunun dışında bence alcohol free güzel bir şarkı
Alcohol Free'yi bende seviyorum ve dinlemekten büyük keyif alıyorum. Ancak genel kitlnin TWICE'dan beklediği müzik ritminin altında kalmasından dolayı güçsüz olarak görüldü. Bu sebeple başlık şarkısı değilde bside ya da bir ön yayın şarkısi olarak gelseydi çok daha iyi bir karar olacağını düşünüyorum. Cry For Me ve Perfect World hep içimde kalacak maalesef 😢

Lilyy

Rookie Idol
Tepki
892
Shout out ve karma tam benlik şimdi gidip bluckbuster'ı listeme ekleyeceğim 😋 bana güzellik oldu hehehe