chewy
Rookie Idol
- Tepki
- 2,204
Seventeen Mini 11. Mini Albümü Beijing Teaser Videosu Hakkında Bilgi
Söylenen teaser fotoğrafındaki Çin Seddi'nin kullanılması bir çok Çin hayranını kızdırdı. Nedeni ticari bölge olmadığı için Çin Seddi'ne saygısızlık ettiğini düşünüyorlar. Bu yüzden Pledis tarafından video hemen silindi. Ancak bu sefer Koreli Carat'lar Çin ile ilgili video paylaştıkları için kızgınlar.
Büyük bir olay olmadığına sevindim. Çünkü Koreli fanlar çok da umursamıyor. Ama umarım C-Carat'lar Joshua'ya yaptıkları gibi şirket önüne kamyonet göndermezler
"Merhaba.
Biz Pledis Entertainment.
SEVENTEEN'in 11. mini albümü 'SEVENTEENTH HEAVEN'ın Pekin teaser videosu hakkında sizleri bilgilendirmek istiyoruz.
23 Eylül'de Çin'de yerel saatle 14:14'te SEVENTEEN'in 11. mini albümü 'SEVENTEENTH HEAVEN'ın tanıtım içeriklerinden biri olan 'SVT RIGHT HERE'ın Pekin versiyonu için bir teaser videosu yayınladık.
Pekin versiyonu, Çin'i simgeleyen kültürel mirası temsil eden Çin Seddi'nin arka planında bir papatya çiçeğiyle üretildi, ancak video yayınlandıktan sonra hayranlar, Çin Seddi'ne yönelik kültürel anlayış ve saygı eksikliğine dikkat çekti.
Buna göre videonun Pekin versiyonu hızla silindi. Hayranlarımıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz ve gelecekte daha fazla dikkat edeceğiz.
Gelecekte çeşitli ülkelerden, bölgelerden ve farklı kültürlerden hayranların hep birlikte keyif alabileceği içerikler oluşturmak için çaba göstereceğiz."
Söylenen teaser fotoğrafındaki Çin Seddi'nin kullanılması bir çok Çin hayranını kızdırdı. Nedeni ticari bölge olmadığı için Çin Seddi'ne saygısızlık ettiğini düşünüyorlar. Bu yüzden Pledis tarafından video hemen silindi. Ancak bu sefer Koreli Carat'lar Çin ile ilgili video paylaştıkları için kızgınlar.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Büyük bir olay olmadığına sevindim. Çünkü Koreli fanlar çok da umursamıyor. Ama umarım C-Carat'lar Joshua'ya yaptıkları gibi şirket önüne kamyonet göndermezler