Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber 11. Mini Albüm Için Seventeen, 4,67 Milyon Ön Sipariş... Bir Albüm Için Bugüne Kadarki En Fazla Ön Sipariş Rekoru Kırılıyor

chewy

Fanbase Starter
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
419
Tepki
2,222
Puan
59
PLBPuD.jpg

Albüm dağıtıcısı YG PLUS'ın 12'sinde yaptığı açıklamaya göre, SEVENTEEN'in 23'ünde saat 18.00'de yayınlanacak olan 11. mini albümü 'SEVENTEENTH HEAVEN' için yurt içi ve yurt dışı ön sipariş sayısı 4.673.069 kopya oldu. Sonuç olarak 'SEVENTEENTH HEAVEN', Seventeen'in albümleri arasında en yüksek ön sipariş hacmi rekorunu kırdı.

Daha önce, 10. mini albümleri "FML" yurt içi ve yurt dışında 4,64 milyondan fazla ön siparişle yeni bir kilometre taşı oluşturmuştu ve takip eden mini albüm "11" bu rekoru hızla aşarak SEVENTEENTH için başka bir "kariyer zirvesi"nin habercisi oldu.

-

-Bunlardan kaç milyonu çöpe atılacak? Ah... İdollerin daha dikkatli olması gerekiyor.

-Henüz satın almadım bileㅠㅠ

-Ah, ne zaman bir idolün albümü çıksa çevre aktivistlerinin ortaya çıkması o kadar komik ki, önce evinizden klimayı çıkarın ve posta kutunuzu boşaltın.

- Aptallar her yerde haha, burada çevreden bahsedenler diğer idollerin 100 kopyasını alan aptallar.

-Ah, JjangVenteen en iyisi🩷🩵

[Burada kelime oyunu yapmış Se kelimesi yerine jjang koymuş yani harika seventeen demeye getirmiş]

-Bu muhteşem~~

-Kısa bir süre önce, yeterli ön siparişleri olmadığı için geçen seferki kadar iyi satış yapamayacaklarını söyleyen insanlar vardı. Haha. Onlar Seventeen oldukları için ssatamazla diyenler hahaha aptallar
 
Üst