Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Sıkıntılı User-Pearlditto

Eşkiya Rapor

Trainee
Tepki
14

Ekli dosyalar

• 1742147984750.png
    1742147984750.png
    33.4 KB · Görüntüleme: 3
Son düzenleme:

rururu__

Trainee
Tepki
55
Ad ve pp ✔️✔️🙏🏿

Bir an önce gereken yapılır umarım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

adanmislik böyle bi sey...
Çok doğru dedin canimbanabas 🤌🏿

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,949
Biliyordum ya yess

Ay ben bir ara gal Gadot anlatmıştım ya sana İsrail boule askeriyede güzel kadınları bulup Hollywood oyuncusu olmasa bile en azından influencer olarak pazarlıyor şey diye video çeken bir İsrailli asker vardı arkadaşlar sizce ben dışarıdan savaş suçu işliyor gibi duruyor muyum 👉👈ABİ OZUR DİLERİM FEMİNİSTLER GOGUSLERİMİ SEVİYORUM FALAN DİYORDU 😭😭😭

Askerde eğitim videolarını paylaşıyordu birkaç video sonra cosplay yapıp thirst trap çekiyordu 😭😭

Tamam İsrail anladık en güzel kadınlar yahudi kadınları 👍

Son düzenleme:
Konu Sahibi
Eşkiya Rapor

Eşkiya Rapor

Trainee
Tepki
14
Biliyordum ya yess

Ay ben bir ara gal Gadot anlatmıştım ya sana İsrail boule askeriyede güzel kadınları bulup Hollywood oyuncusu olmasa bile en azından influencer olarak pazarlıyor şey diye video çeken bir İsrailli asker vardı arkadaşlar sizce ben dışarıdan savaş suçu işliyor gibi duruyor muyum 👉👈ABİ OZUR DİLERİM FEMİNİSTLER GOGUSLERİMİ SEVİYORUM FALAN DİYORDU 😭😭😭

Askerde eğitim videolarını paylaşıyordu birkaç video sonra cosplay yapıp thirst trap çekiyordu 😭😭

Tamam İsrail anladık en güzel kadınlar yahudi kadınları 👍
Ay bunların da insanlara güzel diye empoze etme çabaları da sıktı bi ara Margot Robbie barbie için galgadot olmalıydı tarzı bi cümle kurmuştu??? Tamamdır👍Anladık en çok yahudi en çok onlar tamam yahudiler sizsiniz👍