Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Sm...

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
ben suho'nun ilk isini izledim, o zaman ilk tanıdıgım zamanlardı. konusu sacmalardan secmelerdi. ama sonda aglamıstım ahhahdh kısa filmlerini izledim onlar fena degildi. rich man poor woman cıktı, aslında en cok ses getireni buydu. ama ben uc bolum anca dayandım. suho konu secmede asırı kotu. kısa filmler haric hicbir dizisinin konusu da oyuncuları da kaliteliyi gectim 'fena degil' bile degildi. ama rmpw'ı seven de varmıs 🤷‍♀️ suho'nun oyunculugunun iyi olup olmadıgı asıl simdi belli olacak diyebilirim. behind your touch. oyuncular kaliteli konu oncekilerden bin kat iyi bakalım ovulecek mi gomulecek mi. chanyeol'un tum islerine bakmadım. exo next door'da fena degildi arkadasım gıcık olmustu ona.

benim oyunculukta kanayan yaram jongin. aralarında andante dizisiyle benim icin ksoo'dan sonra izlemesi en keyifli exo uyesiydi. cunku rolu ona tam uyuyordu, burada oyunculuk yapamamıs dedigim bir sahnesi bile olmadı. yanında olsam her gun oyunculuga devam et diye darlardım
Rmpw dizisini senaryodan çok oyunculuklar yüzünden bırakacaktım neredeyse ama Suho hatrına izledim. Bence konudan bağımsız orada oyunculuğu iyi değildi. Yada bana izlerken öyle geldi, hiç keyif alamamıştım. Kai konusuna katılıyorum. Daha önce bir kısa dizisini izlemiştim. Orada oyunculuğu iyi değildi ama Andante 'de çok iyiydi. Keşke oyuncu olarak daha fazla görseydim dedim. Nedense bıraktı bu işleri.

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
cok haklısın gercekten. exo'yu elestiren herkes de ilk sehun'u one atıyordu. baya etkilenmis olmalı. bu geri donus canlı soyledikleri videolar atılır atılmaz benim de en cok dikkatimi ceken o olmustu, yazmıstım galiba. yavas yavas acılmaya baslarken askere gidecek olması cok uzucu. bu grubun bahtsızlıgı saka degil
Çünkü diğer üyeler o kadar iyiler ki Sehun'dan başkasını eleştirmeye kalksalar kendi favları komik duruma düşecek. Onlar da mecburen Sehun'u hedef tahtasına oturtuyorlardı. Sehun neyse ki seslerini kapatacak kadar çok geliştirmiş kendini. Sehun'u çok yetenekli bulmuyorum, çalışmayla bir yere kadar gelebilir ama ses rengini seviyorum ve en önemlisi nasıl olsa yakışıklıyım, çalışmasam da olur demediği için onu çok takdir ettim bu geri dönüşte.

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
Çünkü diğer üyeler o kadar iyiler ki Sehun'dan başkasını eleştirmeye kalksalar kendi favları komik duruma düşecek. Onlar da mecburen Sehun'u hedef tahtasına oturtuyorlardı. Sehun neyse ki seslerini kapatacak kadar çok geliştirmiş kendini. Sehun'u çok yetenekli bulmuyorum, çalışmayla bir yere kadar gelebilir ama ses rengini seviyorum ve en önemlisi nasıl olsa yakışıklıyım, çalışmasam da olur demediği için onu çok takdir ettim bu geri dönüşte.
Oyunculuklarını bilmiyorum ama kai varyetede yetenekli bir üye. Heechul ile adaya gittikleri bir varyete vardı orda baya eğlenmiştim ben.

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
Oyunculuklarını bilmiyorum ama kai varyetede yetenekli bir üye. Heechul ile adaya gittikleri bir varyete vardı orda baya eğlenmiştim ben.
Variety'de doğal bir yetenek. Biraz şapşal olmasının etkisi de var tabi komik olmasında 🤣. Andante dizisine bakarsan oradaki oyunculuğu iyiydi bence. Başka dizilerde de rol alsaydı oyuncu olarak kendinden bahsettirebilirdi aslında.

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
Konuya bodoslama dalıp, alakasız bir şey söyleyecek oluyorum ama bunu görmenizi istedim. Üyeler Kai olmayacak diye çok endişelenmiş 🥺
gördüm yaa gercekten jonginin olmaması sadece bizi değil üyeleri de baya üzdü merkez üye sonucta onun yokluğunu dolduramazlar tabi ama yine de ellerinden geldiğince cok calıstılar chanyeol bile zamanında iyi dans edemediği icin yakınırdı ama bu erada asırı gelistirmis kendini 👏🏼 hepsi cok iyi is cıkardı umarım jongin terhis olduktan sonra tekrar bir cream soda performansı görürüz

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
Variety'de doğal bir yetenek. Biraz şapşal olmasının etkisi de var tabi komik olmasında 🤣. Andante dizisine bakarsan oradaki oyunculuğu iyiydi bence. Başka dizilerde de rol alsaydı oyuncu olarak kendinden bahsettirebilirdi aslında.
Ay uzun süredir Kore dizileri izleyemiyorum. Bir ara aşırı sıkıldım. İzleyeceğim zamanlarda aklımda olsun

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
SM'den kötü ayrılıp da Kore'de işleri rast giden pek olmadı sanki. Ben büyük şirketlerin kolay kolay EXO'yu alıp onlara iyi promo yapacaklarını pek sanmıyorum. Küçük şirketler de SM ile başa çıkamaz sanki. Sosyal platformları engelleyemeseler bile hala televizyonda güçlü konumdalar. Birçok programdan ban yerler muhtemelen. Japonya'ya gitseler orada çok güçlü değiller sanki. Çin'in Kore ile arası bir iyi bir bozuk. Orada promo yapmak pamuk ipliğine bağlı. Uluslararası bir şirket desek bu zamana kadar Asya dışı pek promo almadıkları için böyle bir şirket bulabilirler mi emin değilim. Velhasıl şirketten ayrılmaya çalışırken sektörden silinebilirler. Fanlar böyle karmaşaya ne kadar hazır mesela? Ne olursa olsun biz EXO'ylayız derler mi? CBX'de fikir değiştirmeleri bir hafta gibi kısa bir zamanda oldu. Hain ilan ettiler çocukları. Ama şirkette kalmaya devam ederlerse de bundan daha iyi muamele göreceklerini sanmam. 2 yılda bir promosuz geri dönüşlerin ardından solo aktivitelerle yıllar geçer. Bazı üyeler solo aktivite bile almadan grup geri dönüşünü beklerler sessizce herhalde.

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
gidecekleri sirkete ya da kuracakları baglantıya gore degisecegini dusunen tek ben miyim? sm'in de anlasamadıgı kanallar, sirketler, kisiler var hatta odul torenleri var. dusmanımın dusmanı dostumdur diyerek bunlarla bir baglantı kurulursa, ellerinde kotu muameleye dair ya da yoneticilere dair skandallar ve deliller varsa, fanları arkalarında durursa bu is bana imkansız gelmiyor. hele sm'in bozulan imajıyla (umarım sozlesme zamanına kadar daha cok bozulur). zor ama imkansız degil. ben sm'in bu saatten sonra duzelecegini sanmıyorum. onların bu kadar yorgun olmasının sebebi seceneklerinin cok riskli ve uzerinde cok dusunmeleri gereken seyler olması. ya iyi bi plan yapıp ayrılma riskini alacaklar ve ne olursa olacak, ya da sm'de kalıp bilmem kac yılda bir comeback yapıp bir hafta promosyonla kapatacaklar. birinci secenegi secmeye gozleri kesmiyor da olabilir bu arada, ugrasmak zor cunku. hem de bunca yıl birlikte calıstıkları staffları yanlarında gelmezse daha zor. ama cbx'ten sonra sm daha da hırcınlastı. baska bir secenek oldugunu dusunen var mı merak ediyorum fikirleri
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ekli dosyayı görüntüle 4679
@ahjummademebozuluyorum bunu simdi gordumm. askere gitmeden cıkar mı acaba
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ekli dosyayı görüntüle 4680
cidden bitti saka gibi
Yakında askere çağırırlar. Solonun yetişeceğini pek sanmıyorum. Sadece 1 hafta promo yapıldı, ön siparişte stoklar bitti, verilen albüm siparişleri iptal edildi. YouTube izlenme sayıları şaibeli. Bu geri dönüşün tek iyi yanı üyeler yeteneklerini bir kez daha gösterdi. Hem de hiç olmadıkları kadar iyi bir şekilde, üstelik merkez üyesi olmadan da çok dikkat çektiler. Gelecek olan şey umarım konser turudur.