Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Solo Leveling'in Live Action'ı Geliyor

chewy

Fanbase Starter
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
419
Tepki
2,220
Puan
59
D&C Webtoon Biz'in CEO'su ve Kreatif Direktörü, bir Fransız gazetesine verdiği röportajda serinin livr action uyarlamasının şu anda yapım aşamasında olduğunu açıkladı.

20231006_112552.jpg


Romandan uyarlanan webtoon için bu sene animesinin geleceği açıklanmıştı. Animenin Koreli Animatörler değil de Japon animatörler tarafından yapılması bir çok Kore sosyal medyasında eleştireye maruz kalmıştı. Ayrıca bu sene Solo Leveling'in yazarı vefat edince webtoon tamamlanır mı soruları akıllara getirilmişti. Ancak stüdyo yan hikayeleri tamamlayacağını açıklayıp ayrıca ana karakterin oğlunun hikayesini de yayınladı.
 
Konu Sahibi
chewy

chewy

Fanbase Starter
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
419
Tepki
2,220
Puan
59
The Boyz şarkı yapmıştı ilgi çekici güzel ya umarım live actionda iyi olur
Şarkıyı dinlemedim ama animenin fragramını izledim gerçekten iyi iş çıkartmışlar evet ama yaptıkları saçmaydı. Öncelikle Koreli isimleri Japonca isimlere çevirdiler. Sonrada webtoonu değiştirdiler, Japonlara saygısızlık diye. Animeyi izlerim belki ama çok bir şey beklemiyorum çoğu şeyi değiştirdiler sonuçta 🤷‍♀️
 
Konu Sahibi
chewy

chewy

Fanbase Starter
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
419
Tepki
2,220
Puan
59
O kadarını bilmiyorum sadece çizimlere bakmıştım beğenince okurum diye köşede beklettiğim serilerden olmuştu..
Webtoonu gerçekten güzel bence okumalısın tabi final de verdi. Hatta ana karakterin oğlunun romanı da çıktı ancak Japonların kendilerine "hakaret ettiklerini" düşündükleri için hikayenin gidişatını değiştirmesi berbat bir şeydi. Ah ah yazar hayatta olsaydı da şikayet etseydi
 
Üst