Eren yeager
Fanbase Starter
- Tepki
- 1,914
Herkesin başına gelmiştir tam travma benim başıma orta okulda gelmişti.her sınıfta bulunan o samimiyetsiz 4 lü arkadaş grubu vardır ve mutlaka o arkadan kazılan kuyular ve dedikodular yüzünden aralarında büyük bir kavga yaşanır ve araları bozulur. ilk okuldan lise dönemine kadar bu döngüye tanık oldum ve hep bu kavga da dışlanan kişiye üzülüp onunla arkadaşlık yapan kişi bendim çünkü ben bir enayiyim.neyse bu döngü kendini tekrarladı ben bu dışlanan kızla arkadaş oldum ve bu arkadaş olduğum dönemde benim orta okulun başından beri arkadaş olduğum bir kız daha vardı ben bunları tanıştırdım ve olan oldu....bu ikisi benimle olduklarından daha yakın oldular ve hafif dışlamaya başlamıştılar ben enayi olduğum için olanak vermemiştim ama o sıra düzeni gününde bu ikisi yan yana oturdu ben tek başıma kaldım bide o hayal kırıklığı ile panik atak geçirdim ben of shdvdhdbdbdbhd neyse sonradan ben 8. Sınıf ta başka bir 3 lü kız grubundan birinin arkadaşıyla sevgili olduğum için onlarla yakınlaşıp arkadaş olduk.dışlanan kıza o önceki kız grubu sürekli zorbalık yaptığı için sınıf değiştirmek zorunda kaldı orda yeni bir kızla arkadaş oldu bana kazık atan en iyi arkadaşımda benim kaderimi yaşadı grupta 3. Tekel olarak kaldı