Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Söylentilere Göre Lisa'nın Yg Ile Sözleşme Yenilememe Ihtimali Yüksek, Diğer Üç Üyenin Yenilemesi Bekleniyor

NetizenAdmin

Üst Yönetici
Katılım
8 May 2023
Mesajlar
95
Tepki
580
Puan
13
F0zST6GWcAA-6ka


BLACKPINK Lisa ve YG Entertainment'in sözleşme yenileme görüşmelerinde henüz anlaşmaya varamadığı bildirildi.

Munhwa Ilbo'nun özel haberine göre, Lisa'nın YG Entertainment ile olan sözleşmesi Ağustos 2023'te sona ereceğinden, Lisa ve YG Entertainment sözleşme yenilemeleri için görüşme aşamasındalar. Ancak, iki tarafın talep ve gereksinimleri birbirinden çok uzak olduğu için henüz bir anlaşma yapılmadı. Çinli kaynaklar da Munhwa Ilbo'ya Lisa'nın YG Entertainment ile sözleşmesini yenilememe ihtimali olduğunu ima etti.

"YG Entertainment ile Lisa'nın programımıza katılıp katılamayacağını öğrenmek için çalışıyoruz, ancak bize sözleşme yenilemelerindeki belirsizlik nedeniyle Ağustos ayından sonraki herhangi bir programı görüşmenin zor olduğunu söylediler."
- Munhwa Ilbo'ya konuşan Çinli kaynak

YG Entertainment bu Çinli kaynağın açıklamasına yorum yaptı. Lisa'nın sözleşme yenileme durumu hakkında net bir güncelleme yapmasalar da, Çinli şovun talebinin sözleşme yenileme durumuyla bir ilişkisi olmadığını doğruladılar.

"Sözleşmesiyle bir ilişkisi yok; [BLACKPINK'in] turnesi ve kişisel programı nedeniyle kesin cevap veremedik."
- YG Entertainment

YG Entertainment ayrıca BLACKPINK'in sözleşme yenilemeleriyle ilgili olarak Xportnews'e basit bir açıklama yaptı.

"Sözleşme yenilemeleri konusunda [tüm üyelerle] görüşmelerimiz devam ediyor."
- YG Entertainment

Munhwa Ilbo ayrıca YG Entertainment'in Jennie, Jisoo ve Rosé ile sözleşme yenileme görüşmelerinin sorunsuz ilerlediğini ve içeriden gelen bilgilere göre hem üyelerin hem de YG Entertainment'ın sözleşme yenileme konusunda anlaşmak için belirli şartları kabul ettiğini belirtti. BLACKPINK'in gelecekteki faaliyetlerinin yönüne, YG Entertainment'ın her bir üyenin şirketle olan sözleşmesinin durumunu resmi olarak açıklamasının ardından karar verilmesi bekleniyor.


-

1. Ama Lisa BP'yi çok seviyor, bu yüzden ayrılsa bile grupla birlikte tanıtım yapmaya devam edecek gibi bence?

2. Haber kaynağı Çinㅋㅋㅋ muhtemelen şu anda ona teklif götüren Çin'dir.

3. 4'ünün birlikte ilerleyeceğine inanıyorum

4. BP kariyerinin zirvesinde, bu yüzden şimdi dağılmaları çok yazık olur ㅜㅜㅜ Bence en az 5 yıl daha güçlü bir şekilde devam edebilirler

5. Ama haberler Çin'den geldi

6. Vay canına BP sözleşme yenileme aşamasına geldi bile

7. Yani haberi ilk verenler yabancı medya mı? Buna inanabilir miyiz?

8. Aman Tanrım, sözleşmeleri Ağustos'ta mı sona eriyor?

9. Haberleri böyle görünce, bahse girerim 4'ü de yenileyecek

10. Dördünün ayrı ayrı parlaması için BP markasını korumaları gerektiğini düşünüyorum



K:pannchoa ve Allkpop
 
  • Alev
Reactions: ask
Ü

Üye silindi 189

yg den ayrilip baska bi sirketle anlasir ama blackpink den ayrilmaz bence. baska bi sirketle bp aktivitelerine devam eder. taylandda cinde ve amerikada fln promo alir. belki tayland ya da cin dramasinda oyunculuk yapar. solo yayinlayabilir vs vs
 
Ü

Üye silindi 189

sirketten ayrilmasi iyi olur bence. daha once bircok defa sirketin taylanda gitmesine izin vermedigini ima etti. solo erasinda neredeyse hic promo almadi. diger yabanci idoller gibi diger grup uyelerine kiyasla daha az para aliyor olabilir. sirkette bariz bi irkcilik var kizin basarilari gormezden geliniyor ve daha fazlasi. bence sirketten ayrilir ama blackpinkle devam eder
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bence ne yg'den ne de gruptan ayrılmaz.Yani populerlikleri iyi gidiyorken ve iyi para kazanıyorken çok idealleri de yoksa neden ayrılsın ki?
cok gostermiyor ama lisa baya hirsli biri bence. daha cok kucukken yarismalara katilmis dergilere cikmis 13 yasinda dilini bilmedigi bi ulkeye gitmis yani. belki baska planlari vardir. bir de uzun zamandir oyunculuk yapmak istedigini soyluyordu. solo erasinsa daha cok solo yayinlamak istedigini soyledi ee yg de zor. bi de solo erasinda bariz promo azligindan sikayetciydi belli ediyordu yani. ee bi de irkcilik falan ayrilabilir bence sirketten. ama gruptan ayrilmaz yani imkani yok
 

kayısı

avukat kedy
Moderatör
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
701
Tepki
2,100
Puan
113
Jisoo ve Lisa'nın promo dönemleri aşırı b*ktandı gerçekten. Üstelik YG, Lisa'ya verilen soloyu da Rosé'nin solosuyla aynı sene çıkarıp kızları durduk yere yıl sonu törenlerinde kapıştırmış oldu ve dolayısıyla fandomın (yeterince parçalanmamış gibi) iyice bölünmesine sebep oldu. Ne vardı Rosé'yi 3 yıl bekletecek? Ya Lisa'yı birkaç ay daha bekletseydin ya da Rosé'yi birkaç ay daha öne çekseydin. Zaten hayranlar deli gibi Solosé bekledikten sonra Lisa solo'yu hemen beklemiyordu, bize de şok etkisi oldu yani. YG ne zaman "daha kötüsü olamaz" desek hep daha kötüsüyle geliyor. Kızların bugüne kadar 40 şarkı çıkarmış olmaları da ayrı komedi. Umarım hepsi, seçecekleri yolda daha mutlu olurlar.
 

BobaTea

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
984
Tepki
2,628
Puan
55
Lisa bence ayrılıp da çok başarılı olabilecek tek üye. Çok sayıda solo fanları var. Ki Çin de sahiplendi onu.
 
Üst