Ü
Üye silindi 192
Ayın 15'inde YG Entertainment şunları söyledi: “Lisa'nın sözleşme yenilemesi konusu henüz kararlaştırılmadı. Son söylentilere ilişkin resmi bir doğrulama henüz yapılmadı.”
1. Lisa bir YG menajeri tarafından dolandırılmamış mıydı? Ben onun yerinde olsaydım sözleşmemi asla yenilemezdim…
2. Keşke Blackpink birlikte başka bir şirkete gidebilseydi..ㅠㅠ
3. YG'nin tavırlarını düşündüğümde keşke kontratlarını yenilemeselerdi diyorum ama aynı zamanda onları grup olarak da görmek istiyorum ㅠㅠ
4. Lisa'nın yerinde olsaydım bunu yapmazdım
5. Dürüst olmak gerekirse Blackpink = Lisa
6. Çaylak kız grubu ne zaman çıkış yapacak?
7. Lisa'nın yerinde olsaydım ben de sözleşmeyi yenilemezdim
8. Keşke uzun süre birlikte olabilseler…
9. Blackpink'i seviyorum ama YG'ye para harcamak istemiyorum, keşke YG'den ayrılıp başka bir ajansa gitselerdi
10. Aslında Black Label'a gideceklerini duydum
11. Blackpink konserine gitmeliydim ㅠ Daha sonra alabileceğimi düşündüğüm için bilet almadım...
12. Kalan üç üyenin sözleşmeleri henüz yenilendi mi?
13. Lisa'yı rahat bırakın. Ne yapması gerektiğini biliyor.
1. Lisa bir YG menajeri tarafından dolandırılmamış mıydı? Ben onun yerinde olsaydım sözleşmemi asla yenilemezdim…
2. Keşke Blackpink birlikte başka bir şirkete gidebilseydi..ㅠㅠ
3. YG'nin tavırlarını düşündüğümde keşke kontratlarını yenilemeselerdi diyorum ama aynı zamanda onları grup olarak da görmek istiyorum ㅠㅠ
4. Lisa'nın yerinde olsaydım bunu yapmazdım
5. Dürüst olmak gerekirse Blackpink = Lisa
6. Çaylak kız grubu ne zaman çıkış yapacak?
7. Lisa'nın yerinde olsaydım ben de sözleşmeyi yenilemezdim
8. Keşke uzun süre birlikte olabilseler…
9. Blackpink'i seviyorum ama YG'ye para harcamak istemiyorum, keşke YG'den ayrılıp başka bir ajansa gitselerdi
10. Aslında Black Label'a gideceklerini duydum
11. Blackpink konserine gitmeliydim ㅠ Daha sonra alabileceğimi düşündüğüm için bilet almadım...
12. Kalan üç üyenin sözleşmeleri henüz yenilendi mi?
13. Lisa'yı rahat bırakın. Ne yapması gerektiğini biliyor.