Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Soru Spotify Wrapped?

Lilyy

Rookie Idol
Tepki
894
Ee hadi arkadaşlar sp özetinizi atın da bakalımmm (hala yaşayan var mı bilmiyorum 😳)

IMG_1201.jpeg

Konu Sahibi
Lilyy

Lilyy

Rookie Idol
Tepki
894

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,939
Bayaa güzel gelmiş dkdkdk girl’s girl 💅💅
Hiç bg Stan olmadım hep kız hep kız 4 yıldır da böyleyim bundan da gurur duyuyorum niye bilmiyorum ama lwlsldkdk
(İlk kez doomsday blue diye bir şey duyuyorum.. aşırı değişik bir tarzı var ndjdkd hangi tür müzik çözemedim)
Ya valla bende Eurovision sayesinde keşfettim normalde pek takip etmem ama İsrail olaylarından sonra bir bakayim bari dedim.Yunanistan,İsviçre,Hollanda, Hırvatistan birde birleşik krallık da favorilerim ama kesinlikle doomsday blue>>>>.Ne tarz olduğunu bende bilmiyorum inan wldokeke pek bu tarzda dinlemem ama sardı bu şarkı bye boy da var bambienin başka şarkısı o da mükemmel sardı.Bu arada kesinlikle Eurovision şarkılarını Spotify yerine ytden canlı performansini dinlemelisiniz ya gerçekten canlı sesleri çok iyi hepsinin.
Bunuda buraya bırakıyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sen de mi Sivaslısın?
Bi ben değilim abi.Ayrica top 5 şarkın arasinda dağlar kadar kültür farkı var skdkkf

Konu Sahibi
Lilyy

Lilyy

Rookie Idol
Tepki
894
bye boy da var bambienin başka şarkısı o da mükemmel sardı.Bu arada kesinlikle Eurovision şarkılarını Spotify yerine ytden canlı performansini dinlemelisiniz ya gerçekten canlı sesleri çok iyi hepsinin.
Bunuda buraya bırakıyorum
Ona da bakacağım ve perflere de 😎

kim de-fi

Trainee
Tepki
55
Ls kardeşliğiiii 🤜🤛 ve txt ben de çook severim

Bayaa güzel gelmiş dkdkdk girl’s girl 💅💅
(İlk kez doomsday blue diye bir şey duyuyorum.. aşırı değişik bir tarzı var ndjdkd hangi tür müzik çözemedim)
Eveet her şeye rağmen le Ssrafim dinleme bağımlılığım var🥹💞

Ay bu Deja Vu hangi Deja Vuuu

Benim en çok dinlediğim şarkı TXT Deja Vu
Eveet tubatunun dejavusu ^•^