Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Stan Twitter ☠️☠️☠️

Ü

Üye silindi 189

biz sitedekilere laf atiyoruz ama asil seytanlar twitterda. fanwarlari o kadar abartiyorlar ki birbirlerinin yuzlerini, ev adreslerini, ailelerini, telefon numaralarini falan ifsaliyorlar.

bi yil kadar once turk lisa stanler bi jennie stanin yuzunu ifsalamislardi kiz bi daha gelmedi siteye. gecen gun de blinkler bi armynin yuzunu ifsalamislar sok oldum

int fanlar da bunlari hatta daha fazlasini yapiyor ben sok oluyorum

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

fanwar olayı yeterince boş bir muhabbet zaten. biri sevdiğim idole sallayınca hoşuma gitmese de kavga edince düşüncelerinin ve yapacaklarının değişmeyeceğini bildiğim için hiç uğraşmak gelmiyor içimden. stan twt ve ig iki kara batak. ig'nin yaş kitlesi biraz daha küçük o yüzden kimse laf salatasından ileriye gitmiyor. twt tayfanın yaşı her ne kadar biraz daha büyük olsa da bazıları var ki böyle şeyler yapıyorlar. ekrandan görüp sesini yalnızca hoparlörden duyduğumuz insanlar uğuruna böyle şeyler yapılması biraz garibime gidiyor. idoller kafa dağıtmak ve bazen kendimizi toparlamak için iyi geliyor olsa da yine de böyle şeyler yapmayı aşırıya kaçmak olarak görüyorum.
cok haklisin cidden idoller icin insanlarla kavga etmek basli basina aptalca bi konsept zaten

Konu Sahibi
I

Ikiryō

trde yasiyosaniz twittera girmek cooooooook sacma. olumsuz haberler, multecilerin t*cizz t**cavuz haberleri, cocuk t*acizi t*cavuz haberleri, siyasstcilerin skandal soylem ve davranislari, ekonominin berbatligi, twitter fenomenciklerinin kanaat onderi gibi davranmalari, zorbalik yaparak hit tweet pesinde etkilesim kopekleri, ilgi manyaklari, kadin dusmanlari, cesitli communityler uzerinden her seyin b..kunu cikaran aktivist bozuntulari, kpop vb fandomlarin lagimdan better tweetleri .. yok tsk ben almayayim

Konu Sahibi
I

Ikiryō

Son siyasi olaylarla birlikte ben tw'ı kapatıp çıkardım hayatımdan. Sanırım kendime yaptığım en büyük iyiliklerden biri de bu. Mesela burası, yani Forum, bana düşündüğümden de iyi geldi. Burada insanlar birbirinin kuyusunu kazmak için fırsat kollamadıkları gibi yeri geldiğinde kenetlenip bir aile olabiliyorlar. Birbirlerinin düşüncelerine olan saygıları zaten aşikâr. Şu an şurada çok ters gelebilecek bir şey söylesem bile birilerinin beni düzgün üslupla uyaracağını, eğer ona verdiğim bir sır varsa söylemeyeceğini biliyorum mesela. Ama tw asla böyle bir yer değil. Ç*plükten beter. İdolünü doğru dürüst desteklemene bile izin vermedikleri gibi kendilerini bir burjuva olarak gören fandomların tanınmış kişileri mevcut. Ne sanıyorlar kendilerini ben anlamıyorum gerçekten.
noktasina kadar katiliyorum ✊🏻

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
beste depremzedelerle dalga gecerken sorun yok, ifsalaninca mi sorun oluyo anlamiyorum. cirkin diyerek zorbaliyorlar ama bazi insanlar zorbaligi hak eder arkadaslar kizin twitterda neler yazdigini gormuyorsunuz sanirim. ailesine kadar ifsalanmasi yanlisti sadece
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

bu arada besteyi ifsalayanlar turk fanlar degil global fanlardi
kim olduğunu bilmiyorum sadece jennienin parti videosunda jiminin karması gibi bir şey demiş global fanlar da ondan yapmış. yoksa kızın tüm paylaşımlarına bakıp yaptıklarını sanmıyorum. ha eğer depremzedelerle dalga geçmişse bir linçte benden yer ama idoller yüzünden kimse kimseyi linçlememeli diye düşünüyorum

Son düzenleme:

Hasbully

Trainee
Tepki
154
en son armiler bi blinkin yüzünü d**pf*k* ile çıplak bir kadına fotoşoklayıp p*rnhub'a yüklemişlerdi kız polise falan gitmişti ama sonra ne oldu bilmiyorum millet manyak amk

200.gif

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

en son armiler bi blinkin yüzünü d**pf*k* ile çıplak bir kadına fotoşoklayıp p*rnhub'a yüklemişlerdi kız polise falan gitmişti ama sonra ne oldu bilmiyorum millet manyak amk

200.gif
ciddi misin abi bu cok korkunc

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
bu kiz global fanlara ilk defa rezil etmiyor bizi. jennieye or.spu dedigi icin, kizlara slutshaming yaptigi icin yapildi jennienin dans videosuna jiminin karmasi yazdigi icin degil

Ekli dosyayı görüntüle 2325
ay iğrençmiş🤢

ama benim bildiğim başkasıydı galiba. tabi adını değiştirmiş olabilir ya da bunun gibi biri de olabilir

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 154

Stan twt Türküyle yabancısıyla çok korkunç bir şey, neredeyse tamamen nefretten beslenen bir yer, medeni bir şekilde insanlar fikrini belirtip pek geçmiyor genellikle karşılıklı bir çirkinleşmeyle başlayıp en çok hangimiz rezilleşeceğiz yarışına dönüyor bütün tartışmalar, bazen kpop artık böyle tamamen bitse de bunlar yok olsa diyorum.

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

Geçen Jennie haberinde demişlerdi ya bp antisi bi kızın ailesini falan ifşalamışlar ben o kız kahrolur mahvolur diye düşünüyordum çünkü düşünsene binlerce kişi suratınla dalga geçiyor, yaptığın bütün rezillikleri ailene felan atıyorlar benim başıma gelse 3 ay kendime gelemezdim ama hesabına baktım kızın gram umurumda değildi hala BP üyelerine laf atıp ben çok güzelim felan diyordu hayattaki umursamamazlık seviyesine hayran kaldım yani sizde kıza üzüldüyseniz boşuna üzülmeyin kızın kendisi bile gram umursamamış hala devam ediyo antilik yapmaya
Hesabı nedir bu kişinin? İnşallah Türk değildir zaten yeterince rezil oluyoruz 😐

bu kiz global fanlara ilk defa rezil etmiyor bizi. jennieye or.spu dedigi icin, kizlara slutshaming yaptigi icin yapildi jennienin dans videosuna jiminin karmasi yazdigi icin degil

Ekli dosyayı görüntüle 2325
Iy midem bulandı yine rezil olduk globaldekilere Allah kahretsin

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

evet beste yuzunden paramizin degersiz olusuyla dalga gextiler wodmwokdowod
Beste ablamız sağolsun sayesinde çok şükür bugün de bir şekilde rezil olduk, olmasaydık ülkece içimizde kalırdı 🗿🗿

Türk maalesef hatta yabancı fanlar tl kurunu paylaşarak dalga geçiyordu kızla, bazıları da arap diyordu :') kız cevap olarak tipime hakaret etmelerine sinirlenmedim ama bize arap demelerine çok sinirlendim demişti ona güldüm ama
Ne hahahahhhahha şaka yapıyor ya da dalga geçiyor bence bu kız yoksa durum vahim

Ekli dosyalar

• 3611efe8-51b5-4b71-a420-4bf179e25dde.jpeg
    3611efe8-51b5-4b71-a420-4bf179e25dde.jpeg
    17.6 KB · Görüntüleme: 6