Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

İzle Swing Kids

Ü

Üye silindi 187

Ekli dosyayı görüntüle 6249 Kyungsoo'nun basrol olduğu harika bir film önerisiyle geldim..film, Kuzey Kore ve Güney Kore savası sırasında gecmekte. Güney Kore kampında esir bir Kuzey Kore askeri (kyungsoo) tüm o kaosun icinde tap dansına asık olur. 'Swing Kids' olarak adlandırılan bir tap dans grubunun arasına katılır.
bu kampta tüm engellere rağmen dans etmekten vazgecmeyen bi grubu izliycez tabi icinde fazlasıyla dram barındırıyo ben baya bir ağlamıstım.. neyse buraya trailerı ve filmden birkac fotoğraf paylasıcam umarım beğenirsiniz 💗

Ekli dosyayı görüntüle 6248
Ekli dosyayı görüntüle 6250 Ekli dosyayı görüntüle 6251
EXO fanı değilken ıt's okay that's love isimli bir krdrama izlemiştim d.o akıl hastası bir yan karakteri oynuyordu ve rolü çok azdı ama o kadar iyi oynuyordu ki hemen gidip diğer projelerini izledim.İdol sektöründen bu kadar kaliteli bir oyuncu çıkması inanılmaz hem iyi proje seçiyor hem de çok iyi rol yapıyor.Zaten çoğu idol direkt baş rollerde oyunuculuk çıkışı yaparken d.o yan rollerle başladı ve çok zor bir roldü o zamandan belliymiş işi ne kadar önemsediği Ben hissediyorum bir gün kyungso oscarlı festival ödüllü bir işte olacak.
 

Lili Beth

Fanbase Starter
Katılım
10 Tem 2023
Mesajlar
537
Tepki
1,358
Puan
49
Burda ne kadar cok exo seven varmiss:love: ben exo-l ler o guzel atlarina binip gittiler zannediyordum
 
Üst