Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Taemin Killing Voice

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 643

Haberim vardı ama açmaya fırsat bulamadım 🙈 işlerim arasında dinledim ve beni de en çok etkileyenlerden biri Rise oldu 🤎 o şarkıya ve anlamına bayılıyorum. Belki biliyorsundur, şarkının diğer adı İkarus ve İkarus'un sevdiğim bir hikâyesi olduğundan onunla ilgili bir şeyler de yazmayı düşündüm ama daha önce birkaç mitolojik hikâye paylaştığımda pek ilgi çekmemişti. Yine de muhtemelen onu Taemin'in güzel şarkısı eşliğinde paylaşırım ve paylaştığım son mitolojik öykü olur
Şarkının hikayesini bilmiyordum açıkladığın için teşekkürler 🙂
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Biraz daha yazmak istiyorum 🙈 Ben hypnosis ve snow flower söylemesini hiç beklemiyordum. I think it's love beklendikti ama diğer iki şarkıyı hiç beklemiyordum. Onları da söylemesi beni çok mutlu etti. Taemin'in albümleri hazine niteliğinde ve bu video da onun kısa bir kanıtı gibi olmuş 🤎 Vokaline zaten diyecek bir şey yok. Taemin'i az çok tanıyan herkes kendisini ne kadar geliştirdiğini ve şu an ana vokal seviyesinde olduğunu bilir 🤎
Vokalinin güzelliğini çok iyi takip edenler biliyor sadece bu biraz üzücü ama zaten hemen hemen herkesin sevdiği, kendini çoktan kanıtlamış bir sanatçı. Sektörde cidden onun gibisi yok.
Bu arada beni diğer etkileyen şarkı da Black Rose oldu.