Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

The Last Of Us Izlemiş/Oynamış Olanlar

NetizenAdmin

Üst Yönetici
Katılım
8 May 2023
Mesajlar
95
Tepki
580
Puan
13
s-l1600.jpg
the-last-of-ushbo-series-1.jpg



The Last Of Us, HBO'da ilk sezonu yayınlanmış ve şu an ikinci sezon için hazırlıkları süren bir dizi. Bu dizi aslında bir oyun uyarlaması. The Last Of Us oyunu 2013 yılında Playstation 3 üzerinde çıkmıştı.

Ben oyununu 2014'te oynayıp bitirmiştim, sonra defalarca kez baştan oynayıp bitirdim ve benim için çok zevkli ve eşsiz bir deneyimdi. İkinci oyunu da oynadım ama ondan bahsetmeyeceğim şimdi spoiler olmasın. Dizisini, oyunun büyük bir hayranı olarak uzun zamandır bekliyordum ve onu da çok zevk alarak izledim. Oyuncular çok iyiydi, Pedro Pascal özellikle, oyun yapımcısının dizi yapım ekibinde yer almasıyla da asıl oyunun hikayeye sadık bir dizi izlemiş olduk. Bazı sahneleri gereksiz buldum ama genel olarak gayet başarılıydı ve ikinci sezonun altından nasıl kalkacaklar merak ediyorum...

Diziyi izleyenler veya oyunu oynayanlar veya benim gibi ikisini de yapanlar, duygularınız ve düşünceleriniz nelerdi? Bu aralar Youtube'da önüme çok video düşüyor, The Last Of Us oyun olarak mı kalmalıydı, diziye gerek var mıydı, ikinci sezonda ikinci oyuna sadık kalınmalı mı falan diye, çünkü ikinci oyun bayağı bir tartışma yaratmıştı. Biraz sohbet edelim.

Bu arada izlememiş/oynamamış olanlar ama merak edip gönderiye tıklayanları dizisini izlemeye davet ediyorum 😻
 
Üst