- Tepki
- 2,517
Astronot Hwang Seon Woo (Do Kyungsoo) ay üzerindeki bir kaza nedeniyle 384.000 km'nin ötesinde Ay'da tek basına mahsur kalır. Dünya'daki kontrol merkezinde istasyonun eski baskanı Kim Jae Guk (Sol Kyunggu), onu kurtarmak icin büyük bir caba sarf eder. Ancak bunun icin Uzay İstasyonu'nun su anki yöneticisi ve generalinin yardımınu alması, onu ikna etmesi ve gerilimi asması gerekir.
tür: bilim kurgu, dram
film 155 ülkeye satıldı ve bunların arasında Türkiye de var ancak bizim ülkemizde vizyona girmeyecekmis ama filmi bir site cevirmis (hdfilmcehennemi) ordan izleyebilirsiniz. ben cok beğendim ve cok ağladım fjskxjskd aynı zamanda gerildiğim baya bir sahne oldu simdi ne söylersem su an spoiler olucak o yüzden kısa kesiyorum lütfen vaktiniz varsa gidin izleyin muhtesemdi
tür: bilim kurgu, dram
film 155 ülkeye satıldı ve bunların arasında Türkiye de var ancak bizim ülkemizde vizyona girmeyecekmis ama filmi bir site cevirmis (hdfilmcehennemi) ordan izleyebilirsiniz. ben cok beğendim ve cok ağladım fjskxjskd aynı zamanda gerildiğim baya bir sahne oldu simdi ne söylersem su an spoiler olucak o yüzden kısa kesiyorum lütfen vaktiniz varsa gidin izleyin muhtesemdi
Son düzenleme: