Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

İzle Treasure Web-Dramasını Yorumlama

JeyKey

Rookie Idol
Katılım
16 Mar 2024
Mesajlar
330
Tepki
686
Puan
16
Cümleten annyeonghaseyo🌷
Bu aralar çok fazla şey paylaştım ben bile akışta sadece kendi gönderilerimi görmekten sıkıldım kusura bakmayın ama Treasure'nin web draması olan The mysterious class'ı yorumlamazsam olmaz🥺
Aslında diziyi 1 yıl öncesinden izledim ama yine de yorum yapmak istedim.

NOT: Bu gönderide bol bol spoiler bulunmaktadır.

Dramanın genel anlatımı şöyle;
Şimdi eskiden bir sınıfta öğrenci olmuş ama bu öğrenci hastalığı nedeniyle okula çok az geliyormuş ve bir gün ölmüş.Ama bunun ruhu bu sınıfta yani sınıftan ayrılmıyor...Bir gün okul başladığında (eylül ayı) yeni son sınıflar gelmiş ,bunun ruhunu görmüşler ve sınıf arkadaşı olduğunu zannetmişler.Zaten bizim 'ruh' da çok tatlı bir şey kimseye zararı gelmez.Sonra sınıfta bir takım gizemli olaylar oluveriyor ama sonlarında çok üzüldüğümü hatırlıyorum.

Yorumum; drama hoşuma gitti keşke treasure yine birlikte böyle şeyler yayımlasa...
Genel puanım 10/7.Neden derseniz bazı eksiklik vardı ama sonuçta bu çocuklar bu alanda profesyonel değil ve bunu göze alırsak muhteşem bir iş başarmışlar🌷

Diziden 1 dakikalık bile olmayan küçük bir edit paylaşıyorum.Dizi Fazla büyük bir şey de değil en fazla 2 saatinizi alır (belki de daha az...)
 
Üst