Eren yeager
Fanbase Starter
- Tepki
- 1,914
Dün akşam parkta döner kola ve sonra yine atıştırırım diye kendime aburcubur filan almıştım parkta yiyorum 8,9 yaşlarında 2 dilenci çocuk geldi. "abla banada"diyip benden döner istiyorlardı bende nasıl vereyim filan dedim sonra dedim neyse aldığım aburcuburlardan verdim birtanesine o sıra da diğer çocuk benden izinsiz kola mı aldı.ben izinsiz alınca(bide büyük kutu kola pahalıydı yani o kadar para verdim) sinirlendim geri verir misin dedim. çocuk ağızını koyup bana geri uzatı ben "ağzını koydun nasıl içeyim geri"falan diyip istemedim.çocuk ta afedersiniz ama p*ç p*ç gülünce daha çok sinirlendim gittim daha önce vermediğim dönerin yarısını koparıp diğer çocuğa verdim diğerinede "sana vermiyorum" dedim o da bana "sen zaten g*tünü veriyorsun" dedi bende çıldırdım çocuk gibi " asıl sen g*tünü veriyorsun"dedim çocuk sinirlendi gitti bana kola döktü pantolonumu full kola yaptı gerizekalı.bide 2-3dk sonra eve gitmek için kalkınca tekrar karşılaştık.beni tanımadı "ablaaaa para" filan diyor "bende s*ktir git" dedim çocuk şok oldu "aynı kişiyim ben" diyince anlayıp kaçıp gitti.