Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Twice Konseri Sırasında Arabası Soyulan Once Viral Oldu

chewy

Fanbase Starter
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
419
Tepki
2,219
Puan
59
Hiçbir şeyin onu gece boyunca dans etmekten alıkoymasına izin vermedi!

Bir ONCE'ın arabası TWICE'ın konserindeyken soyuldu .

İçerik yaratıcısı Clarence Angelo, TWICE'ı Los Angeles'ta konserde göreceği için çok heyecanlıydı. Hatta oraya giderken vlog bile çekmişti.



Bu bir "rüya konseriydi" ama Angelo'ya arabada bıraktığı kartın kullanıldığı bildirildiğinde işler beklenmedik bir hal aldı. Bu yüzden soyulduklarından şüpheleniyordu.

Araçtaki kartımın kullanıldığına dair bildirimler alıyorum. Sanırım arabamız soyuldu. Kontrol edeceğim.

— Clarence Angelo

Angelo tüm kartlarını tekrar kontrol edip devre dışı bıraktı. Bu sorunu çözdükten sonra nihayet konserin tadını çıkarmaya ve TWICE ile "gece boyunca dans etmeye/ let's dance the night away" devam etmeye karar verdi.

Arabam soyuldu ama tüm kartlarımı devre dışı bıraktım. Yani artık her şey dondu, yani iyi durumdayız. Bence iyiyiz. Hiç para kaybetmedim.

— Clarence Angelo

TikTok, bu yazının yazıldığı sırada 6,6 milyon görüntüleme ve 1,9 milyondan fazla beğeniyle viral oldu. Netizenler, Angelo'nun soyulduktan sonra da eğlenmeye devam etmesiyle sevindiler.

unnamed.jpg

Angelo, soyguncular kartlarını alırken sonunda kendisinin "kareografi öğrendiğini ve iki bedava ürün " aldığını söyledi. Üstelik TWICE'ı şahsen gördü!



Hiçbir şey onun iyi vakit geçirmesini engelleyemezdi.



Daha sonra kendisi YouTube kanalında olayı baştan sona anlattı. Kendisinin yayınıni izledim ve çok komik biri 🤣🤣 Arabasının soyulduğunu stadyumdaki güvenlik görevlilerine söylemiş. Onlarda bir görevli göndereceklerini söylemiş. Ancak gönderdikleri güvenlik yaşlı bir kadınmış ☠️ POP çaldığında aklını kaybedeceğini düşünmüş çünkü Filipinler'den buraya kadar bu konser için gelmiş. Kadın Angelo'ya gideceğiz merak etme deyince bu da bağırmış "Ne zaman" diye 🤣🤣 Kadın yavaş yavaş giderken Angelo hayır olmadığını anlayıp koşarak arabaya gitmiş ve kartlarını kaybettiğini anlamış. Daha sonra polise şikayet etmiş. Bu sırada hala güvenlikçi kadın yürüyormuş ☠️ Daha sonra 15 dakika içinde konser için stadyuma gelmiş ve Alcohol Free'yi kaçırsa da Dance the Night Away'e yetişmiş.
 
Üst